Toerisme Oostende vzw zoekt jobstudenten onthaal!

Om tijdens de zomer het onthaalteam te versterken is Toerisme Oostende vzw op zoek naar jobstudenten onthaal.
Perioden
  • 1 vacature voor de periode van 29 juli tot en met 28 augustus 2019
  • 1 vacature voor de periode van 12 augustus tot en met 11 september 2019
  • 2 vacatures voor de periode van 16 augustus tot en met 15 september 2019
Functieomschrijving

Je staat in voor toeristisch onthaal, hotelreservaties, ticketverkoop voor evenementen, en administratieve taken in ons kantoor op het Monacoplein. Studenten die werken in de periode van 16 augustus tot 15 september werken ook actief mee aan het Filmfestival Oostende, FFO19: je staat in voor een vlotte ticketverkoop in de boxoffice van het festival en je informeert de festivalbezoekers over het filmaanbod en alle andere filmfestivalactiviteiten.

Profiel

Je bent minimum 18 jaar. Je hebt een verzorgd uiterlijk. Je bent klantvriendelijk en stressbestendig. Je volgt bij voorkeur een bacheloropleiding waarbij talen een belangrijk onderdeel van het lessenpakket vormen. Naast het Nederlands, bezit je dus een goede gesproken kennis van het Frans en het Engels en kan je ook een mondje Duits praten. Je bent goed vertrouwd met alle facetten van het toeristisch product Oostende en weet deze op een enthousiaste manier over te brengen aan onze bezoekers.

Aanbod

Een boeiende, leerrijke en veelzijdige vakantiejob.

Solliciteren

Heb je interesse en ben je beschikbaar in één van de gevraagde periodes? Stuur dan voor 31 maart 2019 je motivatiebrief met cv naar info@visitoostende.be t.a.v. Annemie Vanden Broecke.

Kandidaten met een passend profiel worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek dat zal plaatsvinden tijdens de eerste week van de Paasvakantie. Toerisme Oostende vzw, Monacoplein 2, 8400 Oostende, T 059 70 11 99, info@visitoostende.be.

Meer info op www.visitoostende.be

Gepubliceerd op woensdag 20 februari 2019 14.28 u.