Tony Vandenbogaerde - Mayway Records

Hoofdthemas

Tony Vandenbogaerde is general manager bij Mayway Records, thuis voor artiesten zoals Ão, Arend Delabie, Bobbi Lu, Calicos, CRACKUPS, DIRK., HEISA, Isaac Roux, Isolde Lasoen, Marble Sounds, Meltheads, Meskerem Mees, Mooneye and The Haunted Youth.

Hij zette z’n eerste stappen in muziek door een klein platenlabel op te richten om de compilatie ‘Belgian Nuggets 90s-00s’ te kunnen releasen. Voor Tony was het tekenen van Mooneye in 2018 hét ‘eureka-moment’ waarop hij – plots – wist wat hij ging doen:  jonge talenten vinden en die proberen naar de top te brengen. Naast het label is Tony ook manager van Ão en The Haunted Youth.

De tips van Tony: hard werken, en de lat héél hoog leggen op artistiek niveau: het ‘Belgische’ proberen te overtstijgen. Ook: luisteren naar advies van professionals, niet té eigenzinnig zijn en daardoor je eigen ruiten ingooien.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.