Torhoutsesteenweg t.h.v. Wagenstraat onderbroken vanaf 29 januari

Op maandag 29 januari 2024 starten werken op de hoek van de Wagenstraat met de Torhoutsesteenweg. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, zijn er enkele verkeersmaatregelen. De werken duren tot eind februari.

In het kader van de heraanleg van de Wagenstraat start de aannemer op maandag 29 januari 2024 met de opbraak van het voetpad en het fietspad ter hoogte van het kruispunt van de Wagenstraat met de Torhoutsesteenweg. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt één rijstrook van de Torhoutsesteenweg afgesloten richting centrum voor gemotoriseerd verkeer. Deze afsluiting geldt vanaf het kruispunt Torhoutsesteenweg met de Leffingestraat tot aan het kruispunt van de Hennepstraat met de Torhoutsesteenweg.

Voor verkeer dat vanuit het centrum komt, geldt éénrichtingsverkeer tot aan het kruispunt van de Leffingestraat met de Torhoutsesteenweg. In de Steenbakkerstraat is het verplicht om te volgen in de richting van de verkeerslichten aan het kruispunt Torhoutsesteenweg met de Leffingestraat. Het verkeer naar het centrum wordt omgeleid via de Leffingestraat en de Frère-Orbanstraat.

Voor fietsers en voetgangers blijft de doorgang gegarandeerd richting het centrum, met een veilige passage ter hoogte van de Wagenstraat.

De werkzaamheden duren tot 29 februari 2024. De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Gepubliceerd op vrijdag 26 januari 2024 0.00 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.