UiT in Oostende van juni is er!

De nieuwe editie van 'UiT in Oostende' is uit! Het magazine is intussen overal verkrijgbaar en staat weer vol leuke interviews, interessante uittips en een complete agenda van juni.

Het duo Cindy Godefroi en Dominique Collet sieren de cover van de nieuwste UiT-editie. Ze vertellen over het nieuwe thema van TAZ#2024 en lichten al een tipje van de sluier over het programma. Ontdek de nieuwe collectie bij Mu.ZEE met curator Mieke Mels en duik de geschiedenis van Raversyde in met de expo ‘De kust bevrijd’ en Bunkerdag. Marc Erkens maakt je warm voor zijn vertelconcert over filmmuziek in Bibliotheek Oostende en van nog meer muziek kan je genieten op een Congolees feest in KAAP of tijdens de concerten in het Kursaal. Leer meer over de kunst van karate met Franky Nierynck of verdiep je in het Ensoriaans erfgoed in het Stadsmuseum of in de nieuwe expo van Daniel de Kievith.

Een activiteitenkalender van juni maakt het magazine compleet.

Lees ons magazine hier digitaal!

Een gedrukt exemplaar van de kalender krijg je gratis aan -onder meer- het UiTloket van het Stadhuis, bij Toerisme Oostende, in CC De Grote Post of in Bibliotheek Oostende, maar wordt ook op tal van andere locaties in Oostende verdeeld.

Jouw activiteit in Uit in Oostende? Voer via de UiTdatabank zelf een activiteit in!

Op www.uitinoostende.be kun je de volledige kalender raadplegen. Voor meer info kun je terecht bij het UiTloket.

Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 0.00 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.