UiT in Oostende van mei is er!

De nieuwe editie van 'UiT in Oostende' is uit! Het magazine is intussen overal verkrijgbaar en staat weer vol leuke interviews, interessante uittips en een complete agenda van mei.

Op de cover schittert Tutu Puoane, de Zuid-afrikaanse jazz-zangeres, die je in KAAP live aan het werk kan zien. Ze vertelt in UiT hoe haar nieuwste plaat tot stand kwam. Brigitte Herremans informeert je over kunst en rechtvaardigheid in Palestina en Sara van der Zande vertelt over haar schrijfproject in De Letterie en wat er zo mooi is aan de verhalen van Oostendenaars. Op theaterwandeling kan je twee keer, Kathelijn Vervarcke gaat de historische kant op met ‘Sporen van Spiro’ en Theater Malpertuis neemt je mee de open lucht in. In ‘Oostende, mijn sportstad’ droomt Noor Ceulemans over de wereldtop in tennis. Tot slot zitten we in de helft van het Ensorjaar en kan je ook daarrond nog heel wat nieuws lezen.

Een activiteitenkalender van mei maakt het magazine compleet.

Lees ons magazine hier digitaal!

Een gedrukt exemplaar van de kalender krijg je gratis aan -onder meer- het UiTloket van het Stadhuis, bij Toerisme Oostende, in CC De Grote Post of in Bibliotheek Oostende, maar wordt ook op tal van andere locaties in Oostende verdeeld.

Jouw activiteit in Uit in Oostende? Voer via de UiTdatabank zelf een activiteit in!

Op www.uitinoostende.be kun je de volledige kalender raadplegen. Voor meer info kun je terecht bij het UiTloket.

Gepubliceerd op dinsdag 30 april 2024 9.23 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.