Uitleendienst feestbenodigdheden

Stad Oostende ontleent materiaal om het verenigingsleven en de organisatoren van evenementen te ondersteunen.

De uitleendienst Logistieke Ondersteuning beschikt over een uitgebreid assortiment feestbenodigdheden: vlaggen, nadarhekken, podia, tafels, stoelen, elektrische apparatuur etc… Een overzicht van alle materiaal kan je hieronder terugvinden.

Wil je iets ontlenen? Vul dan ten laatste 14 dagen vóór aanvang van het evenement het aanvraagformulier in.

Opgelet, 10 dagen voor en 4 dagen na een verkiezingsdag kan geen materiaal worden ontleend.

  • 30 mei 2024 t.e.m. 13 juni 2024
  • 3 oktober 2024 t.e.m. 17 oktober 2024

Het ontlenen van feestmateriaal, podia, volksspelen, nutsvoorzieningen en afvalcontainers is gratis voor alle activiteiten die geen commerciële activiteiten of privé-initiatieven zijn. Ook voor door de Stad vergunde braderieën, avond- en feestmarkten georganiseerd door Oostendse verenigingen, is de bruikleen gratis. Tenten en blokhutten kunnen enkel gratis ontleend worden voor wijkfeesten.

Vul hier het formulier in!

Komen niet in aanmerking voor ontlening: commerciële initiatieven, privé- en bedrijfsfeesten en politieke strekkingen in de sperperiode voor de verkiezing indien ze niet alle politieke partijen uit de gemeenteraad vertegenwoordigen. 

Ook bij de Provincie West-Vlaanderen kan je allerhande feestmateriaal ontlenen.

Is er voor jouw evenement ook een toelating nodig? Voeg dan je aanvraag feestmateriaal toe aan je aanvraag in het EagleBe Evenementenloket.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.