UiT in Oostende van april is er!

De nieuwe editie van 'UiT in Oostende' is uit! Het magazine is intussen overal verkrijgbaar en staat weer vol leuke interviews, interessante uittips en een complete agenda van april.

Op de cover vind je deze maand de Planckaerts. Na de succesvolle tv-reeksen verrast de alom bekende wielerfamilie nu ook met een zaalshow. Pater familias Eddy licht een tipje van de sluier. Daarnaast is er ook aandacht voor dans, want het prestigieuze Hongaarse balletgezelschap Szeged Contemporary Dance Company komt met 'Black Swan' terug naar onze stad en Katrijn De Cooman neemt je mee op dansante natuurwandeling. We blikken met Benny Claeysier terug op 30 jaar W.E.R.F. Records, het platenlabel dat onder kunstencentrum KAAP resideert en Bart Goegebeur - zwarte gordel in jiu jitsu - vertelt waarom Oostende zijn Sportstad is. Tot slot strijken we neer in Domein Raversyde voor een Ensorexpo van Lieven Neirinck.

Een activiteitenkalender van april maakt het magazine compleet.

Lees ons magazine hier digitaal!

Een gedrukt exemplaar van de kalender krijg je gratis aan -onder meer- het UiTloket van het Stadhuis, bij Toerisme Oostende, in CC De Grote Post of in Bibliotheek Oostende, maar wordt ook op tal van andere locaties in Oostende verdeeld.

Jouw activiteit in Uit in Oostende? Voer via de UiTdatabank zelf een activiteit in!

Op www.uitinoostende.be kun je de volledige kalender raadplegen. Voor meer info kun je terecht bij het UiTloket.

Gepubliceerd op donderdag 28 maart 2024 9.00 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.