UiTPAS voordelen

UiTPAS voordelen

Hoofdthemas

Voordeel via UiTPAS

Met UiTPAS geniet je extra voordelen bij de expo:

  • In ruil voor 15 UiTPAS-punten krijg je een ticket voor de expo. 
  • Op zondag 17 maart om 14.30 uur kan je een plekje veroveren tijdens een exclusieve rondleiding onder leiding van curator Danny Willems. In ruil voor 30 UiTPAS-punten neemt je mee achter de schermen van een leven aan de zijde van Arno. Plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij.
  • Op zondag 14 april om 10.30 uur en zaterdag 11 mei om 11.00 uur kan je, in ruil voor 30 UiTPASpunten, individueel aansluiten op een instaprondleiding. Wij zorgen voor de gids, jij hoeft enkel je plaats te reserveren. Plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij! Ruil eerst je UiTPASpunten in. Met je unieke code kan je vervolgens je plekje bemachtigen!
  • Heb je 90 punten op je UiTPAS staan? Dan kan je een gids boeken die je in groep meeneemt doorheen de expo. Dit voordeel is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Je kan met verschillende UiTPAS-houders je punten voor dit voordeel combineren. 

Wat is UiTPAS precies en hoe kan je het gebruiken?

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.