UiTPAS-nieuws

UiTPAS-nieuws

Speelpleinwerking met UiTPAS 

Ook de speelpleinwerking in Oostende zet haar schouders onder de UiTPAS. Elke schoolvakantie, met uitzondering van het kerstverlof, kunnen kinderen in hun vertrouwde omgeving spelen en deelnemen aan tal van activiteiten.

Een waaier aan creatieve knutselactiviteiten, uitdagende plein- en stadsspelen en pure fantasiespelen staan op het programma van de speelpleinwerking.

Om deel te kunnen nemen, moet elk kind jaarlijks voorafgaand ingeschreven zijn en hiervoor is het UiTPASnummer nodig. Eenmaal ingeschreven kunnen er punten worden gespaard. Bij voldoende aantal punten kan je van een omruilvoordeel genieten bij de dienst Jeugd. Pashouders met een UiTPAS kansentarief krijgen 80% korting.

Klik hier voor meer info over onze speelpleinwerking tijdens de krokus en paasvakantie. Hiervoor inschrijven kan vanaf 30 januari 2020. 

Sporten met UiTPAS 

Goed nieuws voor de sportliefhebbers, want je kan UiTPAS ook gebruiken wanneer je gaat sporten! Hieronder een overzicht van het sportief aanbod via UiTPAS: 

Multimove

Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan. Hierbij ligt de nadruk op de algemene ontwikkeling van vaardigheden en is een sporttak niet meteen herkenbaar. Klik hier voor meer info. 

Sportkampen

Tijdens de vakantieperiodes organiseert de stad Oostende, in samenwerking met de Sportraad en de lokale sportclubs, diverse sportkampen voor kinderen en jongeren. Een Oostendenaar betaalt per sportkamp 50 euro en een niet-Oostendenaar 100 euro. Heb je een UiTPAS aan kansentarief, dan krijg je 80% korting en betaal je 10 euro. Klik hier voor meer info. 

Sport aan Zee

Sport aan Zee verwelkomt je graag in het nieuw decennium met een gevarieerd en uitgebreid sport- en beweegaanbod. Hierbij worden elke week aan democratische prijzen meer dan 40 sportactiviteiten aangeboden zoals yoga, fitness, karate, aqua fitness, pilates, tafeltennis en zwemmen. Ontdek hier het vernieuwde aanbod. 

  • Deelnemen kan met een sportkaart van 20 euro (8 beurten)
  • Heb je een UiTPAS aan kansentarief, dan betaal je 4 euro voor een sportkaart (0,50 euro per activiteit) 
  • In ruil voor een volle sportkaart, krijg je 8 punten op je UiTPAS 
  • Sportkaarten zijn te koop bij de dienst Sport in sportcentrum Mr. V-Arena, in het Zwembad of bij het UiTloket in CC De Grote Post.

Circuskamp tijdens de paasvakantie

Van 6 tem 10 april 2020 is er een acrobatenkamp in Oostende. Van 9.00 tot 16.00 uur krijg je les in allerlei verschillende acrobatische disciplines: grond, maxitrampoline, bascule,... Klik hier voor meer info. 

  • Prijs: 120, 00 euro
  • UiTPAS-kansentarief: 24,00 euro

Heb je naast het actief sporten ook zin om live een wedstrijd te bekijken? Dat kan via UiTPAS bij KV Oostende én BC Oostende. 

Nieuw bij UiTPAS: Puzzle Escape Rooms

Puzzle escape rooms daagt jouw team uit te ontsnappen uit een kamer vol mysterieuze raadsels en cryptische geheimen. Alleen door teamwork, out-of-the box denken en goede communicatie kan deze ultieme uitdaging tot een goed einde gebracht worden!

Gebruik vanaf nu ook je UiTPAS bij Puzzle Escape Rooms. Spaar punten in Oostende, Gent en Aalst. 50 punten gespaard? Ruil ze dan om voor gratis toegang voor 2 personen. Pashouders met een UiTPAS kansentarief krijgen 80% korting.

Reserveren met UiTPAS kan via cedric@puzzleescaperooms.be met vermelding van het UiTPASnummer(s).

 

 

Gepubliceerd op dinsdag 28 januari 2020 15.08 u.