UiTPAS

 • [VOLZET] Vlieg mee met UiTPAS en ontdek Oostende vanuit de lucht! In ruil voor 200 punten krijg je een luchtdoop met één van de vliegtuigen van de Noordzee Vliegclub. Je vliegt van Oostende naar De Haan en terug. Heb je (nog) geen 200 punten op je kaart? Pashouders kunnen punten samenleggen. Ideaal om daarmee iemand te verrassen of om cadeau te doen!

  Alle plekjes voor de luchtdopen zijn ondertussen volzet. Hieronder kan je je registreren op de wachtlijst. Als er een plekje vrijkomt, nemen we verder contact op. • In ruil voor 15 UiTPASpunten kan je in de Venetiaanse Gaanderijen deelnemen aan een rondleiding doorheen de expo ‘De klare kijk van Joseph Willaert’ met curator Els Vermeersch om 14.30 uur. De plaatsen zijn beperkt, reserveren kan hieronder.

  Ik wil op stap met de curator! 

 

 • Bij OC Ter Yde (Duinenstraat 172) vind je de UiTPAS-infostand. Je kan er terecht voor al je UiTPAS-vragen. In ruil voor 5 punten geniet je er van een gratis drankje of hapje, omruilen doe je aan de infostand van UiTPAS.
  Bij elk infopunt kan je één punt sparen per activiteit waar je aan deelneemt. Wie nog geen UiTPAS heeft en zich ter plaatse registreert, krijgt meteen een gratis drankje als welkomstvoordeel.

  Meer info over UiTPAS
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.