Tal van voordelen dankzij UiTPAS

Gratis bezoek aan de expo 'TOURNÉE LITTORALE' in ruil voor 15 punten, inclusief een gratis drankje

In ruil voor 15 UiTPAS-punten kan je de expo 'Tournée Littorale' gratis bezoeken. Bovendien krijg je er een bonnetje bij waarmee je een gratis drankje kan drinken in één van de iconische cafés in Oostende. Elke pashouder kan gedurende deze expo dit voordeel één keer omruilen. 

Ruil je punten online om en ontvang meteen een kortingscode waarmee je online jouw gratis ticket kan reserveren. Bij je bezoek krijg je op vertoon van je ticket een drankbonnetje. Ruil hier je punten online om.

Lukt het niet om online te reserveren? Omruilen kan ook telefonisch (059 25 81 41) of aan de balie van het UiTloket in het Stadhuis van Oostende.

Gratis boek 'Oostende Rock & Roll' én een gratis bezoek aan de expo 'Tournée Littorale'

In ruil voor 30 punten krijg jij een exemplaar van het boek 'Oostende Rock & Roll' door Frank Vermang én een ticket voor een gratis bezoek aan de expo. Het boek ‘Oostende Rock & Roll’ door Frank Vermang staat vol sappige anekdotes, interessante weetjes en diepgaande duiding van honderden lokale muzikanten, bands en muziekcafés. Net als de expo vat het boek aan midden jaren vijftig. 

Dit voordeel is verkrijgbaar aan de balie bij het UiTloket in het Stadhuis en bij de tentoonstelling in de Venetiaanse Gaanderijen. Meer info.

Gratis drankje in één van de iconische cafés uit de expo 'Tournée Littorale'

De tentoonstelling ‘Tournée Littorale. Iconische cafés in Oostende’ in de Venetiaanse Gaanderijen brengt het bruisende verhaal van het uitgaansleven in de Stad aan Zee. Historische foto’s, onmiskenbare objecten en opzwepende muziekfragmenten nemen je mee op een trip door de tijd en langs de meest spraakmakende muziek- en volkscafés in Oostende.

Wist je dat nog een heel aantal van deze iconische muziek- en volkscafés tot op de dag van vandaag open zijn? UiTPAS geeft je de kans om er de sfeer op te snuiven en ééntje te drinken in de iconische cafés. Je ontvangt van ons ook een gids met een mooi overzicht van alle iconische cafés.

Dit voordeel is aan de balie te verkrijgen bij jouw bezoek aan de tentoonstelling in de Venetiaanse Gaanderijen.

Meer weten over UiTPAS, zijn voordelen en voorwaarden? Klik hier.