Vacature: Adjunct-centrumleider C1-3 (deadline: 21 augustus 2022)

Oostende telt 9 ontmoetingscentra waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten. Wil je meehelpen aan de verdere groei van de dienstverlening van onze OC's? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!

Er wordt een selectieprocedure georganiseerd voor een contractueel Adjunct-centrumleider (C1-3) bij de dienst Buurten en wijken. Alle geslaagden van deze selectie worden opgenomen in een reservelijst. De geldigheidsduur van de reservelijst bedraagt twee jaar, ingaande de eerste dag van de maand volgend op de maand waarin het proces-verbaal van het examen wordt afgesloten.

Jobinhoud

Als Adjunct-centrumleider ben je de rechterhand van de centrumleider en samen sta je in voor de groei van de dienstverlening van de ontmoetingscentra. Je hebt aandacht voor de kwaliteit van de algemene dienstverlening. Je speelt een actieve rol in het behalen van een hoge klanttevredenheid.

Om nieuwe klanten aan te trekken, organiseer je samen met je team de meest uiteenlopende activiteiten. Je out-of-the-box-mentaliteit trekt buurtbewoners aan en prikkelt bestaande klanten om meer op ons aanbod in te gaan.

Je bent zorgzaam en biedt de nodige ondersteuning aan de gebruikers van het ontmoetingscentrum. Met jouw uitgesproken praktische mentaliteit sta je in voor de administratie van het ontmoetingscentrum. Je draagt mee bij aan een warm onthaal en een vlotte werking van het ontmoetingscentrum.  

Je komt terecht binnen departement Mens, directie Samenleven. Uiteindelijk ga je aan de slag op de dienst Buurten en wijken. Benieuwd waar je terecht zal komen in de stedelijke organisatie? Bekijk dan hieronder ons organogram.

Bekijk hier het organogram

Voorwaarden

Je bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs.

Je slaagt voor een wervingsselectie.

Aanbod

We bieden een contract van onbepaalde duur met een bruto maandloon van minimum 2.005 en maximum 3.669 euro. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de bepaling van je startloon. Beroepservaring aan de overheid wordt onbeperkt meegenomen voor de bepaling van je startloon.

Andere voordelen:

 • mogelijkheid tot occasioneel telewerk
 • werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding tussen werk en privĂ©
 • de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering AXA
 • 30 dagen jaarlijks verlof
 • 14 feestdagen
 • maaltijdcheques 
 • eindejaarspremie
 • aanvullend pensioen
 • een fietspremie
 • de volledige terugbetaling van je sociaal abonnement
 • werkzekerheid bij een stabiele werkgever
 • ruime opleidingsmogelijkheden
 • loopbaanmogelijkheden
 • een aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas

Bovendien kan je gebruik maken van het personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

Selectieprocedure

Schrijf je in via onderstaande blauwe knop ten laatste op zondag 21 augustus.

Klik hier om te solliciteren

De selectieprocedure bestaat uit een functiegerichte case en een jurygesprek.

1. Functiegerichte case: 7 september

Dit deel is eliminerend.

2. Jurygesprek: 19 of 22 september, volgens afspraak

Dit deel bestaat uit een competentiegericht interview met de selectiecommissie waarin de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de vereisten van de functie getoetst wordt.

Alle geslaagden van deze selectie komen terecht in een reservelijst. De geldigheidsduur van de reservelijst bedraagt twee jaar vanaf de eerste dag van de maand volgend op de maand waarin het proces-verbaal van het examen wordt afgesloten.

Bijkomende informatie

Als je voor deze selectie slaagt, ben je voor 2 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

Lees zeker ook de functiebeschrijving in bijlage voor meer info over de jobinhoud.

Voor meer informatie over de jobinhoud kan je contact opnemen met Marie Vermast op het telefoonnummer 059 25 80 18 of marie.vermast@oostende.be

Voor meer informatie over de selectieprocedure kan je terecht bij Jannicke Hap op het telefoonnummer 059 25 82 24 of jannicke.hap@oostende.be.

Stad Oostende streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of beperking.

Wens je op de hoogte te blijven van alle laatste vacaturenieuws? Schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief! 

Schrijf je hier in voor onze vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op donderdag 14 juli 2022 14.16 u.