Vacature: Administratief medewerker (C1-3) (deadline: 21 september 2021)

Vacature: Administratief medewerker (C1-3) (deadline: 21 september 2021)

De stad Oostende organiseert een selectieproef voor de functie van administratief medewerker bij diverse stadsdiensten en één administratief medewerker bij de dienst Cultuur.

Jobinhoud 

Ben je enthousiast om één van onze diensten administratief te ondersteunen en een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen? Solliciteer dan voor deze vacature!

Heb je interesse in een job bij de dienst Cultuur en schrikken avondvergaderingen als secretaris van de Cultuurraad en onregelmatige werkuren je niet af solliciteer dan voor de functie van administratief medewerker bij de dienst Cultuur.

Voorwaarden

Je bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs of evenwaardig.

Aanbod

Wij bieden een contract van onbepaalde duur of een vervangingsovereenkomst.

Wij bieden een minimum bruto startloon van 1927 euro tot maximum 3527 euro. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Daarbovenop werk je in een systeem van glijtijden en kan je genieten van een goede verhouding werk-privé, je ontvangt maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas, mogelijkheid tot groepsaankopen, we hebben een personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden tegen democratische prijzen. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van vorming.

Informatie en inschrijving:

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op 21 september 2021  Voeg als bijlage een motivatiebrief, een afschrift van het vereiste diploma en een curriculum vitae toe.

Solliciteren bij Stad Oostende: Administratief medewerker - C1-3 (deadline: 21 september 2021)

De selectieprocedure voor administratief medewerker algemene diensten bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte. De selectieprocedure voor administratief medewerker bij de Cultuurdienst bestaat uit een verkennend gesprek en een schriftelijke opdracht en een mondelinge proef.

We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid, afkomst of handicap.

Vragen? Neem contact op met de heer Michel Vermeersch via michel.vermeersch@oostende.be.

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief.

Gepubliceerd op donderdag 9 september 2021 14.38 u.