Vacature: Administratief medewerker - niveau C (deadline 26 februari 2020)

Vacature: Administratief medewerker - niveau C (deadline 26 februari 2020)

Stad Oostende organiseert een selectieproef voor de functie van administratief medewerker.

Jobinhoud:

Ben je enthousiast om een van onze diensten administratief te ondersteunen en een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen? Solliciteer dan voor deze vacature!

Voorwaarden:

  • Je bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs of evenwaardig;

Aanbod:

Momenteel bieden we een contract bepaalde duur of een vervangingscontract met kans op verlenging in verschillende diensten van de Stad Oostende.

Wij bieden een minimum bruto startloon van €1.927 tot maximum €3.527. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Daarbovenop werk je in een systeem van glijtijden en kan je genieten van een goede verhouding werk-privé, je ontvangt maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas, mogelijkheid tot groepsaankopen, we hebben een personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden tegen democratische prijzen. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van vorming.

Informatie en inschrijving:

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op woensdag 26 februari 2020. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Solliciteren bij Stad Oostende: Administratief medewerker - niveau C (deadline: 26 februari 2020)

De selectieprocedure bestaat uit volgende eliminerende selectieonderdelen: een preselectie (optioneel), een schriftelijke proef (11 maart) en een mondelinge proef (26 & 27 maart). Je wordt hiervoor uitgenodigd per mail.

Onderaan deze pagina vind je eveneens een bijlage met taken en competenties voor de functie van administratief medewerker.

We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid, afkomst of handicap.

Vragen? Neem contact op met Joke Maertens; joke.maertens@oostende.be; 059 59 11 04.

Gepubliceerd op dinsdag 11 februari 2020 9.15 u.