Vacature: AG Mobil-O zoekt Directeur

Mobil-O, het autonome gemeentebedrijf van Stad Oostende dat focust op het parkeerbeleid is op zoek naar een Directeur.

Jobinhoud

  • Je leidt het AG Mobil-O, je bouwt het AG uit, je plant, organiseert en stuurt de activiteiten van dit AG binnen de strategie van de Stad Oostende uit en zorgt ervoor dat de doelstellingen op een effectieve, efficiënte en kwaliteitsvolle wijze gerealiseerd worden. Je kadert dit in een visie op korte, middellange en lange termijn.
  • Op termijn komt er een team. Je stuurt, motiveert, volgt op en begeleidt dan je eigen medewerkers (adviseurs en deskundigen) zodat je steeds beschikt over voldoende competente medewerkers om de opdrachten van het AG te realiseren.
  • Samen met je adviseurs, de Schepen van Mobiliteit en de dienst Mobiliteit van de stad Oostende maak je je eigen parkeerbeleidsplan op. Je tekent de proces- en projectnota’s uit gerelateerd aan parkeren.
  • Je vertegenwoordigt het AGB intern en extern en draagt hierbij de waarden van de stad Oostende uit. Je werkt een duidelijk beleid uit omtrent het omgaan met burgers en externe opdrachthouders in het kader van de activiteiten uitgevoerd door jouw AGB.
  • Je coördineert en superviseert de operationele uitvoering en opvolging van tal van projecten gerelateerd aan parkeren, zoals de bouw van een parkeergebouw.

Voorwaarden

  • U bent houder van een master diploma, of een getuigschrift dat in aanmerking komt voor een betrekking op niveau A of een bachelor diploma. Kandidaten met een bachelor diploma, die deelnemen aan de selectie, moeten eveneens slagen voor een capaciteits- of niveautest.
  • Werkervaring in de lijn van het functieprofiel is een meerwaarde.

Aanbod

Mobil-O biedt je een voltijds contract onbepaalde duur, een brutosalaris van min € 4.120,00 en max € 7.051,00. Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar meegenomen voor de bepaling van je startloon.

Mobil-O biedt de mogelijkheid tot het werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding werk-privé, je krijgt gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques (6 euro), fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas, je kan gebruik maken van ons personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

Procedure

Stuur uw CV en motivatiebrief voor 24 augustus 2022 (verlengd!) aan personeel@oostende.be of naar AG Mobil-O, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende.

Voor meer informatie over de functie kan u terecht bij de dienst Personeel: personeel@oostende.be 

De eerste selectiestap bestaat uit verkennende gesprekken in de week van 1/9. Dan volgt een assessment om te eindigen met een mondelinge proef na 1/10.

Gepubliceerd op vrijdag 1 juli 2022 0.00 u.