Vacature: Begeleider Brem/Bolle (B1-3/C1-3) (deadline: 18 april 2021)

Vacature: Begeleider Brem/Bolle (B1-3/C1-3) (deadline: 18 april 2021)

Stad Oostende zoekt begeleiders voor de Bijzondere Jeugdzorg. Je wordt tewerkgesteld in De Brem of De Bolle binnen de sector Jeugdzorg. Bovendien wordt er een werfreserve aangelegd.

Jobinhoud:

Via individuele begeleiding en leefgroepwerking sta je in voor de pedagogische begeleiding van jongeren zodat deze in een veilige, emancipatorische en ontwikkelingstimulerend leefklimaat kunnen opgroeien.

Als begeleider ben je voldoende stressbestendig om het dagelijks leven binnen het groepsgebeuren te managen en in te spelen op de situaties die zich voordoen.

Je bent overtuigd van de meerwaarde van contextbegeleiding en gedreven om op zoek te gaan naar manieren om de samenwerking met de context van de jongere te bevorderen en hen te stimuleren tot het opnemen van verantwoordelijkheden.

Je bent flexibel, een teamspeler, in staat om zelfstandig te werken en communicatief vaardig.

Voel je je hier klaar voor? Solliciteer nu voor deze vacature!

Voorwaarden:

  • Je bent houder van een diploma hoger secundair technisch onderwijs in een pedagogische richting of een evenwaardig diploma;

OF

  • Je bent houder van een bachelorsdiploma orthopedagogie, sociaal werk, toegepaste psychologie, sociale readaptatiewetenschappen, gezinswetenschappen, onderwijs, sociale gezondheidzorg, psychiatrisch verpleegkunde, pedagogie van het jonge kind of evenwaardig

EN

  • Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs type B;

Aanbod:

Wij bieden een halftijds (50%) of deeltijds (80%) vervangingscontract / contract bepaalde duur met kans op verlenging. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Je ontvangt maaltijdcheques € 5, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas. De uurregeling valt onder het stelsel – volcontinu.

Informatie en inschrijving:

Inschrijven kan uitsluitend via onderstaande blauwe sollicitatieknop en ten laatste op zondag 18 april 2021.

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, motivatiebrief en een kopie van het diploma en (voorlopig) rijbewijs B.

Solliciteren bij Stad Oostende: Begeleider De Brem/De Bolle - B1-3/C1-3 (deadline: 18 april 2021)

Voldoet jouw sollicitatiedossier, dan word je uitgenodigd voor een interview volgens jouw beschikbaarheid.

Indien je voor deze selectie slaagt ben je gedurende 2 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie. Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud!

Vragen?  Neem contact op met Joke Maertens; joke.maertens@oostende.be; 059 59 11 04

Gepubliceerd op donderdag 1 april 2021 9.39 u.