Vacature: Business partner directie Personeel (A1a-3a) (deadline: 26 september 2021)

Vacature: Business partner directie Personeel (A1a-3a) (deadline: 26 september 2021)

Stad Oostende organiseert een vergelijkend wervingsexamen voor indiensttreding en aanleg van een werfreserve voor de functie van business partner (A1a-A3a) bij de directie Personeel.

Jobinhoud:

Als business partner personeel vorm je de brug tussen één of meerdere specifiek toegewezen directies en de directie Personeel. Je werkt vanuit een partnership met de leidinggevenden  en onderhoudt nauwe contacten met hen om hun noden en behoeften te capteren, en na te gaan waar en hoe er vanuit de directie Personeel ondersteuning kan geboden worden met het oog op het maximaal versterken van de leidinggevende en diens team. Als HR-generalist begeleid je hen actief bij diverse personeel gerelateerde onderwerpen (personeelsbehoefteplanning, rapportage, ziekteverzuim en re-integratie, talentontwikkeling, teamontwikkeling, …). Je reikt hen hiervoor de nodige HR- tools en -instrumenten aan.

Daarnaast werk je binnen de directie Personeel mee aan de verdere uitbouw van een modern personeelsbeleid, waarbij je verantwoordelijk bent voor specifiek toegewezen projecten. 

Schrikt een dynamische omgeving met complexe regelgeving jou niet af ? Voel je de ambitie om samen met een team aan medewerkers een geïntegreerd en duurzaam personeelsbeleid te ontwikkelen en zo de Stad Oostende als aantrekkelijke werkgever op de kaart te zetten, dit alles in nauw overleg met jouw directeur en andere belanghebbenden? Solliciteer dan …

Voorwaarden:

  • Je bent houder van een masterdiploma of een bachelor diploma.
  • Kandidaten die houder zijn van een bachelor diploma hebben minstens één jaar relevante beroepservaring.

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract onbepaalde duur, een bruto startsalaris min. € 3.170 en max. €  5.578.           .

Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximum 10 jaar overgenomen bij de bepaling van je startloon. We bieden de mogelijkheid tot het werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding werk-privé, je krijgt gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas, mogelijkheid tot groepsaankopen.

Solliciteren:

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op zondag 26 september 2021.

Solliciteren bij Stad Oostende: Business partner directie Personeel - A1a-3a (deadline: 26 september 2021)

Selectieprogramma:

De selectie bestaat uit een verkennend gesprek en een jurygesprek (inclusief case). Kandidaten met een bachelor diploma moeten eveneens slagen voor een niveau- of capaciteitstest.

Indien je reeds met gunstig gevolg deelnam aan een niveau- of capaciteitstest dan kan je daarvoor eventueel vrijstelling aanvragen op voorwaarde dat dit een gelijkwaardige functie betrof (zelfde niveau/rang) én indien het rapport - op datum van de afsluiting van de kandidaturen - nog geen twee jaar oud is en er bovendien ook een geschikte beoordeling werd uitgesproken.

Een aanvraag (vergezeld van het rapport) vraag je via personeel@oostende.be

1. Verkennend gesprek :

In dit selectieonderdeel wordt een beperkt aantal competenties, motivatie en inzicht in de functie gemeten aan de hand van een interview met de selectiecommissie.

Dit deel is eliminerend.  

Dit gedeelte vindt plaats op woensdag 6 oktober 2021.

2. Jurygesprek inclusief functiegerichte case :

Dit deel bestaat uit een competentiegericht interview met de selectiecommissie, vergezeld van een presentatieoefening (functiegerichte case), waarin de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de vereisten van de functie getoetst wordt.

Dit gedeelte staat op 100 punten. De kandidaten moeten 60 % behalen om te slagen voor de selectieprocedure.

Dit gedeelte vindt plaats op dinsdag 19 oktober 2021.

BIJKOMENDE INLICHTINGEN

Voor meer informatie kan je terecht bij Michel Vermeersch, michel.vermeersch@oostende.be of tel. 059/258221.

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op donderdag 9 september 2021 13.16 u.