Vacature: Ergotherapeut - niveau B (deadline: 22 oktober 2019)

Stad Oostende organiseert een selectieproef voor de indiensttreding en aanleg van een werfreserve voor de functie van ergotherapeut binnen de sector Seniorenzorg: Thuiszorg/dagzorg en Woonzorg.

Momenteel hebben we een vacature voor een ergotherapeut binnen de Thuiszorg en dagzorg.

Jobinhoud als ergotherapeut binnen de Thuiszorg en dagzorg:

Je geeft advies aan de klant (en de mantelzorgers) om de fysieke functies noodzakelijk voor de dagdagelijkse activiteiten te optimaliseren. Op die manier draag jij je steentje bij opdat de klant zolang mogelijk in het thuismilieu kan blijven.

Jobinhoud als ergotherapeut binnen de Woonzorg:

Je optimaliseert het zelfredzaam functioneren van de bewoner, verbetert en/of behoudt zijn levenskwaliteit, om zo samen met je collega’s van het KELLAR-team bij te dragen aan een kwaliteitsvolle totaalzorg op maat van de bewoner.

Voorwaarden:

  • Je bent houder van een bachelorsdiploma ergotherapie of evenwaardig;
  • enkel voor de Thuiszorg en dagzorg: je bent bereid een opleiding valpreventie binnen de 2 jaar na aanwerving te voltooien;

Aanbod:

Wij bieden een voltijds/halftijds contract van bepaalde duur/vervangingscontract met kans op verlenging,

Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Je ontvangt maaltijdcheques, glijtijden tussen 7u-20u, fietspremie, hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met talrijke voordelen en de kortingskaart Pluspas, een personeelsrestaurant.

Selectieprocedure:

Inschrijven kan uitsluitend via onderstaande sollicitatieknop en uiterlijk tot 22 oktober 2019.

Je kandidatuur bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van het diploma. Op het inschrijvingsformulier kan je je voorkeur voor tewerkstellingsplaats kenbaar maken.

Solliciteren bij Stad Oostende: Ergotherapeut - BV1-3 (deadline: 22 oktober 2019)

De selectieprocedure bestaat uit een interview die doorgaat volgens jouw beschikbaarheid.

Indien je slaagt voor deze selectie word je gedurende 2 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie. Lees zeker ook de functiebeschrijvingen die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud.

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@sho.be; 059 59 11 04.

Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2019 16.07 u.