Vacature: Gezinshulp - D1-3/C1-2

Stad Oostende organiseert een selectie voor de functie van Gezinshulp.

Jobinhoud:

Je gaat aan huis bij zorgbehoevende personen, voornamelijk senioren die niet of onvoldoende in staat zijn het huishouden draaiende te houden. Je biedt huishoudelijke hulp & ondersteuning, zorg, psychosociale en/of pedagogische ondersteuning en helpt om administratieve zaken in orde te brengen. Je bent in staat om onder begeleiding zelfstandig te werken. Je bent sociaal, discreet, flexibel en hebt affiniteit met de doelgroep.

Voorwaarden:

  • je bent houder van een diploma, certificaat, bekwaamheidsattest of getuigschrift van een voltijdse of deeltijdse opleiding secundair beroeps of technisch of volwassenonderwijs studiegebied personenzorg of evenwaardig zoals bepaald door de subsidiërende overheid;

OF

  • je bent houder van een visum als zorgkundige uitgereikt door de bevoegde overheid;

Je bent mobiel op het grondgebied Oostende: fiets, bromfiets of auto. Desgevallend kan je een dienstfiets in bruikleen krijgen. Een rijbewijs is een pluspunt. Je ontvangt een kilometervergoeding voor de dienstverplaatsingen.

Aanbod:

Een voltijds of deeltijds contract van bepaalde duur/vervangingscontract met kans op vast werk.

Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Daarbovenop ontvang je maaltijdcheques, een fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas, mogelijkheid tot groepsaankopen.

Informatie en inschrijving:

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, motivatiebrief en een kopie van het gevraagde diploma, visum, certificaat of getuigschrift.

Solliciteren bij Stad Oostende: Gezinshulp - D1-3/C1-2

De selectieprocedure bestaat uit een interview die kan doorgaan volgens jouw beschikbaarheid.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud!

 

We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Vragen?  Neem contact op met Joke Maertens; joke.maertens@sho.be; 059 59 11 04

Gepubliceerd op maandag 23 december 2019 13.13 u.