Vacature: Huishoudhulp en Poetshulp in de Thuiszorg - niveau E - permanente oproep

Stad Oostende organiseert een selectieproef voor Huishoudhulp en Poetshulp in de Thuiszorg.

Stad Oostende ZOEKT talent met een hart voor zorg en welzijn!

Zowel als Huishoudhulp en als Poetshulp ben je erop gericht om mensen thuis te ondersteunen in het huishouden opdat ze zolang mogelijk thuis kunnen wonen. Daarnaast heb je ook een signaalfunctie naar de collega’s van de thuiszorg.

Wat verwachten we van jou als Huishoudhulp:

Je helpt en ondersteunt de klant dagelijks in het huishouden (hoofdzakelijk poetsen evt. aangevuld met koken, was en strijk, kleine boodschappen). Op die manier probeer je om de zelfstandigheid en de zelfredzaamheid van de klant thuis te verbeteren. Zo draag je je steentje bij opdat de klant zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Je werkt nauw samen met de collega’s van je wijkteam binnen hetzelfde gezin en communiceert ook met de andere hulpverleners in het gezin via een weg- en weerschriftje.

Wat verwachten we van jou als Poetshulp:

Je gaat aan huis bij hulpbehoevende klanten en staat zelfstandig in voor het schoonmaken van de woning. Zo help je mee om een aangename woonomgeving te creëren voor de zorgbehoevenden.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

  • je begrijpt, spreekt en schrijft vlot Nederlands
  • je kan je oriënteren in Oostende en kan je zo zelfstandig verplaatsen van de ene klant naar de andere klant binnen een bepaalde wijk in Oostende
  • je kan goed overweg met een smartphone: via deze weg ontvang je alle communicatie over je werkrooster
  • je bent sociaal ingesteld, hebt een luisterend oor, bent discreet en kan goed omgaan met hulpbehoevenden
  • flexibiliteit is een must: je kan met beperkte richtlijnen aan de slag en je blijft rustig bij onverwachte omstandigheden

Wij bieden jou:

Een voltijds/deeltijds contract van bepaalde duur/vervangingscontract met kans op vast werk. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximum 10 jaar overgenomen voor de bepaling van je startloon. Je ontvangt maaltijdcheques van €3,5, een fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement en een hospitalisatieverzekering, groepsaankopen, aansluiting bij de sociale dienst met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas. Je kan gebruik maken van een dienstfiets.

Selectieprocedure:

Je kan solliciteren via onderstaande blauwe sollicitatieknop, of stuur je motivatiebrief en curriculum vitae op naar Stad Oostende - Personeelsdienst, Edith Cavellstraat 15.

Solliciteren bij Stad Oostende: Huishoudhulp en Poetshulp in de Thuiszorg - E1-3 - Permanente oproep

De selectieprocedure bestaat uit een interview die doorgaat volgens jouw beschikbaarheid.

Indien je slaagt voor deze selectie word je gedurende 2 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor dezelfde functie.

Lees zeker ook de functiebeschrijving van beide functies die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud!

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@sho.be , 059 59 11 04.

Gepubliceerd op maandag 25 november 2019 9.15 u.