Vacature: Jurist - niveau A1a-3a (deadline: 27 juni 2021)

Stad Oostende organiseert een vergelijkend examen voor indiensttreding en aanleg van een werfreserve voor de functie van Jurist.

Jobinhoud:

Als jurist bied je met je expertise ondersteuning aan de hele organisatie, je wijst de organisatie de juiste weg inzake juridische regelgeving en je adviseert het bestuur bij beleidsbeslissingen. Tevens kan je worden ingezet bij diverse diensten van onze organisatie en voor juridisch advies ten behoeve van de politiezone.
Je beschikt over een eigen expertise, maakt deel uit van een team en je denkt proactief mee om de processen en de dienstverlening efficiënt te laten verlopen.
Voor juridische deeldomeinen die niet tot jouw specialiteit behoren, weet je hoe je vlot aan de correcte informatie kan geraken.  

In samenspraak met de leidinggevenden (hoofd van dienst, directeur en departementshoofd) werk je mee aan een visie m.b.t. de juridische ondersteuning binnen de diverse domeinen. Je bent in staat om complexe juridische regelgeving te interpreteren en om te zetten in eenvoudige en verstaanbare teksten. Je reikt oplossingen aan voor juridische problemen. Je staat in voor de voorbereiding en de uitvoering van de dossiers voor de bestuursorganen.

Voorwaarden:

Je bent houder van een masterdiploma in de rechten of doctor in de rechten of evenwaardig.

Laatstejaarsstudenten kunnen deelnemen.

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur, een bruto maandloon van minimum  € 3.170 en maximum € 5.578. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Je ontvangt maaltijdcheques van € 5, een fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, de mogelijkheid tot aansluiting bij de hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst (GSD-V) met tal van voordelen: premies, financiële tussenkomsten, kortingskaart PlusPas,… We beschikken over een personeelsrestaurant met een zeer ruim aanbod tegen democratische prijzen.

Selectieprocedure:

Solliciteren kan enkel online tot en met 27 juni 2021 via onderstaande link:

Solliciteren bij Stad Oostende: Jurist - niveau A (deadline: 27 juni 2021)

De oproep kan worden verlengd. Kijk steeds voor de meest recente informatie op de website.

De selectieprocedure bestaat uit volgende eliminerende proeven: een praktische proef (case) en een mondelinge proef. De proeven vinden plaats in de eerste 2 weken van juli 2021 (telkens volgens afspraak en tijdens de kantooruren). Bij de organisatie van deze proeven wordt rekening gehouden met de richtlijnen inzake COVID 19.  De reserve is vier jaar geldig.

Voor meer informatie kan je terecht bij Maggy Bendels, maggy.bendels@oostende.be – tel. 059/591097.

Gepubliceerd op dinsdag 12 januari 2021 10.13 u.