Vacature: Kinesitherapeut - BV1-3 (deadline 4 oktober 2020)

Vacature: Kinesitherapeut - BV1-3 (deadline 4 oktober 2020)

Stad Oostende organiseert een selectieproef voor de onmiddellijke tijdelijke indiensttreding van kinesitherapeut binnen de woonzorgcentra De Boarebreker en A. Lacourt en tevens voor de aanleg van een werfreserve.

Jobinhoud:
Je optimaliseert het zelfredzaam functioneren van onze bewoners en verbetert en/of behoudt hun levenskwaliteit, om zo samen met je collega’s van het KELLAR-team bij te dragen tot een kwaliteitsvolle totaalzorg op maat van de bewoner.

Voorwaarden:
• Je bent houder van een bachelorsdiploma kinesitherapie of evenwaardig
Laatstejaarsstudenten kunnen ook deelnemen!

Aanbod:
Wij bieden een voltijds of deeltijds vervangingscontract/bepaalde duur met kans op verlenging, je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Je ontvangt een bruto maandsalaris van minimum € 2.338 en maximum € 3.920. Je werkt volgens een glijdend uurrooster, ontvangt maaltijdcheques € 5, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met onder meer de kortingskaart Pluspas, we beschikken over een personeelsrestaurant met een ruim aanbod dagverse maaltijden.

Informatie en inschrijving:
Inschrijven kan via onderstaande sollicitatieknop en uiterlijk tot 4 oktober 2020. Je kandidatuur bestaat uit een curriculum vitae en een kopie van het diploma.

Solliciteren bij Stad Oostende: Kinesitherapeut - BV1-3 (deadline: 4 oktober 2020)

Selectieprocedure:
De selectieprocedure bestaat uit een interview. Indien je slaagt voor deze selectie word je gedurende 2 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.
Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud.

Met vragen over de selectie kan je terecht bij Joke Maertens; joke.maertens@oostende.be; 059 59 11 04
Met vragen over de jobinhoud kan je terecht bij Marianne Compernolle; marianne.compernolle@oostende.be, 059 59 25 90

Gepubliceerd op donderdag 20 augustus 2020 15.39 u.