Vacature: Kok (C1-3) (deadline: 30 januari 2022)

Vacature: Kok (C1-3) (deadline: 30 januari 2022)

Voel jij een passie voor voeding en zoek je een job met variatie? Dan is de functie van kok in onze keuken beslist iets voor jou!

Stad Oostende organiseert een selectieproef voor de indiensttreding in de functie van Kok.

Jobinhoud:

Onze keuken is in 10 jaar tijd fel gegroeid en bereidt lekkere maaltijden voor diverse klanten: bewoners van de woonzorgcentra, ziekenhuispatiënten, maaltijden aan huis, personeel van Stad Oostende en ziekenhuis AZ Sint-Jan campus Serruys, maar we nemen ook diverse cateringactiviteiten op. We willen ons team versterken met gemotiveerde koks.

Voorwaarden:

  • je bent houder van een diploma of getuigschrift van TSO/BSO van de derde graad, richting hotel, grootkeuken, keuken/restaurant of banketaannemer/traiteur of bakkerij of evenwaardig;

OF

  • je bent houder van een diploma of getuigschrift hoger secundair onderwijs aangevuld met een attest of brevet van een relevante voedingsgerelateerde opleiding erkend door de Vlaamse gemeenschap van minimum 900 uur;
  • je bent bereid om in het voorjaar 2022 in dienst te treden;

Aanbod:

Een voltijds contract van onbepaalde duur, minimum bruto startloon bedraagt € 2.005. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de bepaling van je startloon. Daar bovenop ontvang je toelagen voor weekendwerk en extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, fietspremie, hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst (GSD-V) met tal van voordelen en de kortingskaart PlusPas.

Selectieprocedure:

De selectieproef bestaat uit een schriftelijke proef en een mondelinge proef op woensdag 9 februari 2022. Indien je hiervoor slaagt, volgt een praktische proef op zaterdag 12 februari 2022.

Ben je geïnteresseerd?

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op 30 januari 2022. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van je diploma’s, relevante getuigschriften en/of attesten.

Indien je voor deze selectie slaagt ben je gedurende 2 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

Solliciteren bij Stad Oostende: Kok - C1-3 (deadline: 30 januari 2022)

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud!

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@oostende.be , 059 59 11 04

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op maandag 3 januari 2022 16.48 u.