Vacature: Maatschappelijk werker - niveau B (deadline: 19 mei 2021)

Vacature: Maatschappelijk werker - niveau B (deadline: 19 mei 2021)

Stad Oostende organiseert een selectieproef voor indiensttreding en de aanleg van een reservelijst voor de functie van Maatschappelijk werker bij directie Welzijn.

Jobinhoud:

Een stabiele tewerkstelling, een menswaardig inkomen, een kwaliteitsvolle en betaalbare woonst, een toegankelijke gezondheidzorg en een diploma voor schoolverlaters. Dit is wat Oostendenaars willen om de armoede aan te pakken. De Stad Oostende werft extra maatschappelijk werkers om dit te helpen waar maken!

Ben je overtuigd van de zin van een krachtgerichte en outreachende aanpak? Wil je samen met de cliënt stappen zetten? Ga je er prat op om voor elke cliënt alle rechten waar te maken? Werk je graag samen met partners? Dan is deze uitdagende job iets voor jou!

In de bijlage onderaan deze pagina vind je een organogram van de directie Welzijn en een beschrijving van de specifieke jobinhoud per team. Ideaal leesvoer ter voorbereiding op het kennismakend gesprek!

Voorwaarden:

  • Je bent houder van een bachelordiploma sociaal werk of sociale gezondheidszorg of gelijkgesteld.
  • Je kan werken en omgaan met een diverse groep van cliënten.

Schoolverlaters kunnen eveneens deelnemen aan deze selectieprocedure mits het indienen van een inschrijvingsbewijs van de school en een persoonlijke verklaring op eer dat men binnen een termijn van 5 maanden zal deelnemen aan de eindexamens om het diploma te behalen.

Aanbod:

We bieden je een voltijds/deeltijds contract van bepaalde duur/vervangingscontract met kans op vast werk, een bruto startsalaris van minimum € 2.460 en maximum € 4.146. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Je ontvangt maaltijdcheques, een fietspremie, de volledige terugbetaling van een sociaal abonnement, de mogelijkheid tot aansluiting op een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas.

Selectieprocedure:

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op woensdag 19 mei 2021. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van het diploma.

Solliciteren bij Stad Oostende: Maatschappelijk werker - B1-3 (deadline: 19 mei 2021)

Voldoet jouw sollicitatiedossier, dan word je gecontacteerd voor een kennismakend gesprek waarbij we ook onze organisatie en de werking uit de doeken doen. Daarna ontvang je per mail een schriftelijke proef (via thuisopdracht) en tegelijkertijd een uitnodiging om jouw thuisopdracht te bespreken met een jury. Elk selectieonderdeel kan online afgenomen worden. De proeven zullen plaatsvinden tijdens de maand juni 2021 volgens uitnodiging.

Als je voor deze selectie slaagt, word je twee jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud!

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@oostende.be , 059 59 11 04

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief.

Gepubliceerd op dinsdag 4 mei 2021 8.42 u.