Vacature: Maatschappelijk werker - niveau B (permanente oproep)

Stad Oostende organiseert permanent selectieproeven voor indiensttreding en de aanleg van een reservelijst voor de functie van Maatschappelijk werker.

Jobinhoud

Een stabiele tewerkstelling, een menswaardig inkomen, een kwaliteitsvolle en betaalbare woonst, een toegankelijke gezondheidzorg en een diploma voor schoolverlaters. Dit is wat Oostendenaars willen om de armoede aan te pakken. Stad Oostende werft extra maatschappelijk werkers om dit te helpen waar maken!

Ben je overtuigd van de zin van een krachtgerichte en outreachende aanpak? Wil je samen met de cliënt stappen zetten? Ga je er prat op om voor elke cliënt alle rechten waar te maken? Werk je graag samen met partners? Dan is deze uitdagende job iets voor jou!

Onderaan deze pagina vind je een organogram van de directie Welzijn en een beschrijving van de specifieke jobinhoud per team. Ideaal leesvoer ter voorbereiding op het kennismakend gesprek!

Voorwaarden

  • Je bent houder van een bachelor diploma sociaal werk of sociale gezondheidszorg (banaba) of gelijkgesteld en je kan werken en omgaan met een diverse groep van cliënten.

Schoolverlaters kunnen eveneens deelnemen aan deze selectieprocedure mits het indienen van een inschrijvingsbewijs van de school en een persoonlijke verklaring op eer dat men binnen een termijn van 5 maanden zal deelnemen aan de eindexamens om het diploma te behalen.

Aanbod

We bieden je een voltijds/deeltijds contract van onbepaalde duur/vervangingscontract met kans op vast werk, een bruto startsalaris van minimum € 2.560 en maximum € 4.313. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Je ontvangt maaltijdcheques van 6 euro, een fietspremie, de volledige terugbetaling van een sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas.

Selectieprocedure

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop. Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van het diploma of inschrijvingsbewijs van de school en een persoonlijke verklaring op eer voor schoolverlaters.

Solliciteren bij Stad Oostende: Maatschappelijk werker - niveau B (permanente oproep)

Voldoet jouw sollicitatiedossier, dan word je gecontacteerd voor een kennismakend gesprek waarbij we onze organisatie en de werking uit de doeken doen. Daarna volgt een mondelinge proef (interview), deze gaat door volgens jouw beschikbaarheid.

Als je voor deze selectie slaagt, word je twee jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt.

Voor meer informatie: Jannicke Hap, jannicke.hap@oostende.be, 059/25 82 24

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op donderdag 3 juni 2021 13.34 u.