Vacature Sociaal Huis: Begeleider De Brem - De Bolle (C1-3/B1-3)

Het Sociaal Huis Oostende organiseert een selectieproef voor indiensttreding en aanleg van een werfreserve. Je wordt tewerkgesteld in één van onze voorzieningen voor Bijzondere Jeugdzorg De Brem of De Bolle binnen de sector Jeugdzorg.

Het Sociaal Huis Oostende ZOEKT talent met een hart voor zorg en welzijn!

Het Sociaal Huis Oostende organiseert een selectieproef voor indiensttreding en aanleg van een werfreserve. Je wordt tewerkgesteld in één van onze voorzieningen voor Bijzondere Jeugdzorg De Brem of De Bolle binnen de sector Jeugdzorg.

Jobinhoud:

Via individuele begeleiding en leefgroepwerking sta je in voor de pedagogische begeleiding van jongeren zodat deze in een veilige, emancipatorische en ontwikkelingstimulerend leefklimaat kunnen opgroeien.

Als begeleider ben je voldoende stressbestendig om het dagdagelijks leven binnen het groepsgebeuren te managen en in te spelen op de situaties die zich voordoen.

Je bent overtuigd van de meerwaarde van contextbegeleiding en gedreven om op zoek te gaan naar manieren om de samenwerking met de context van de jongere te bevorderen en hen te stimuleren tot het opnemen van verantwoordelijkheden.

Je bent flexibel, een teamspeler, in staat om zelfstandig te werken en communicatief vaardig.

Voel je je hier klaar voor? Solliciteer nu voor deze vacature!

Voorwaarden:

  • Je bent houder van een diploma hoger secundair technisch onderwijs in een pedagogische richting of een evenwaardig diploma;

OF

  • Je bent houder van een bachelorsdiploma orthopedagogie, sociaal werk, toegepaste psychologie, sociale readaptatiewetenschappen, gezinswetenschappen, onderwijs, sociale gezondheidzorg, psychiatrisch verpleegkunde, pedagogie van het jonge kind of evenwaardig

EN

  • Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs type B;

Aanbod:

Wij bieden een vervangingscontract/contract bepaalde duur met kans op verlenging, maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, hospitalisatieverzekering, groepsaankopen, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas.

De uurregeling valt onder het stelsel – volcontinu.

Informatie en inschrijving:

Schrijf je onmiddellijk in via onderstaande knop. Je sollicitatiedossier bestaat uit een digitaal ingevuld inschrijvingsformulier, een curriculum vitae, een kopie van het diploma en rijbewijs.

Solliciteren bij het Sociaal Huis: Begeleider De Brem en De Bolle (B1-3/C1-3)

Voldoet jouw sollicitatiedossier, dan ontvang je per mail een thuis voor te bereiden schriftelijke opdracht. Daarna ontvang je een uitnodiging om jouw voorbereiding te komen bespreken.

Heb je interesse in deze job maar ben je momenteel niet beschikbaar? Solliciteer ook nu! Indien je voor deze selectie slaagt ben je gedurende 2 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud!

Het Sociaal Huis Oostende is één van de belangrijkste werkgevers in Oostende. Als verstrekker van welzijn en zorg wil het SHO de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Vragen?  Neem contact op met Joke Maertens; joke.maertens@sho.be; 059 59 11 04

Gepubliceerd op maandag 27 mei 2019 10.19 u.