Vacature Sociaal Huis: Eerstelijnspsycholoog ouderen (A1a-3a) (deadline 5 mei 2019)

Het Sociaal Huis organiseert in samenwerking met Poolstok en Ascento een examen voor de indiensttreding en aanleg van een reserve.

Het Sociaal Huis Oostende ZOEKT talent met een hart voor zorg en welzijn!

Het Sociaal Huis organiseert in samenwerking met Poolstok en Ascento een examen voor de indiensttreding en aanleg van een reserve.

Jobinhoud:

Sociaal Huis Oostende is werkgever binnen het project ‘Eerstelijnspsychologische functie voor Ouderen’. Dit is een samenwerkingsverband op basis van de projectoproep van Minister Jo Vandeurzen “projecten voor de organisatie van een eerstelijnspsychologische functie voor ouderen” binnen de eerstelijnszone Oostende – Bredene met als voornaamste doelstelling het ontwikkelen en versterken van een generalistisch psychologisch dienstverleningsaanbod voor 65-plussers binnen deze regio.

Voor de uitwerking van deze dienstverlening zijn wij op zoek naar een klinisch psycholoog – eerstelijnspsycholoog ouderen. Dit betreft een tijdelijk project van 3 jaar – verlenging mogelijk.

Infomoment:

We verwelkomen je graag op een infomoment op donderdag 30 april 2019 om 18u00 voor een toelichting bij dit project, deze functie en de selectieprocedure. Je krijgt de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Locatie: Woonzorgcentrum De Boarebreker, Kaïrostraat 82 Oostende.

Voorwaarden:

  • Je bent houder van een masterdiploma in de psychologie; optie klinische psychologie;
  • Je hebt minimum 5 jaar relevante en aantoonbare ervaring;
  • Specifieke kennis binnen de ouderenzorg en ervaring of opleiding met betrekking tot eerstelijns psychologische ondersteuning strekt tot aanbeveling;

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract bepaalde duur met optie tot verlenging, een bruto maandloon van minimum € 2.928 en maximum € 5.153, je ontvangt maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart PlusPas. We beschikken over een personeelsrestaurant met een zeer ruim aanbod tegen democratische prijzen.

Selectieprocedure:

Schrijf je in via onderstaande sollicitatieknop, ten laatste op 5 mei 2019. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Je sollicitatiedossier bestaat uit een inschrijvingsformulier en een kopie van het diploma.

Solliciteren bij het Sociaal Huis - Eerstelijnspsycholoog ouderen (A1a-3a)

De selectieprocedure bestaat uit volgende eliminerende proeven: een preselectieproef op basis van het inschrijvingsformulier, een mondelinge proef, een assessment center en een praktische proef.

De reserve is 4 jaar geldig.

Lees zeker ook de infobundel en de functiebeschrijving die je onderaan de pagina vindt voor meer info betreffende de selectieprocedure en de jobinhoud!

Het Sociaal Huis Oostende is één van de belangrijkste werkgevers in Oostende. Als verstrekker van welzijn en zorg wil het SHO de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@sho.be , 059 59 11 04.

Downloads

Gepubliceerd op maandag 15 april 2019 0.00 u.