Vacature Sociaal Huis: Gezinshulp (C1-2/D1-3) (deadline 27 februari 2019)

Ben jij een Gezinshulp met een hart voor Thuiszorg? Solliciteer hier!

Het Sociaal Huis Oostende ZOEKT talent met een hart voor zorg en welzijn!

Het Sociaal Huis organiseert een selectieproef voor de indiensttreding in de functie van Gezinshulp en de aanleg van een werfreserve.

Jobinhoud:

Je gaat aan huis bij zorgbehoevende personen, voornamelijk senioren die niet of onvoldoende in staat zijn het huishouden draaiende te houden. Je biedt huishoudelijke hulp & ondersteuning, zorg, psychosociale en/of pedagogische ondersteuning en helpt om administratieve zaken in orde te brengen. Je bent in staat om onder begeleiding zelfstandig te werken. Je bent sociaal, discreet, flexibel en hebt affiniteit met de doelgroep.

 

Voorwaarden:

  • je bent houder van een diploma, certificaat, bekwaamheidsattest of getuigschrift van een voltijdse of deeltijdse opleiding secundair beroeps of technisch of volwassenonderwijs studiegebied personenzorg of evenwaardig zoals bepaald door de subsidiërende overheid;

OF

  • je bent houder van een visum als zorgkundige uitgereikt door de bevoegde overheid;

 

Je bent mobiel op het grondgebied Oostende: fiets, bromfiets of auto. Desgevallend kan je een dienstfiets in bruikleen krijgen. Een rijbewijs is een pluspunt. Je ontvangt een kilometervergoeding voor de dienstverplaatsingen.

 

Aanbod:

Een voltijds of deeltijds contract van bepaalde duur/vervangingscontract met kans op vast werk. Je ontvangt maaltijdcheques, een fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement.

 

Informatie en inschrijving:

Solliciteer via onderstaande knop en ten laatste op woensdag 27 februari 2019. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Solliciteren bij het Sociaal Huis: Gezinshulp (C1-2) (deadline 27 februari 2019)

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma, visum, certificaat of getuigschrift. De selectieprocedure bestaat uit een interview die kan doorgaan volgens jouw beschikbaarheid.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud!

 

Het Sociaal Huis Oostende is één van de belangrijkste werkgevers in Oostende. Als verstrekker van welzijn en zorg wil het SHO de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 

Vragen?  Neem contact op met Joke Maertens; joke.maertens@sho.be; 059 59 11 04

Gepubliceerd op dinsdag 12 februari 2019 11.15 u.