Vacature Sociaal Huis: Huishoudhulp en Poetshulp in de Thuiszorg (E1-3) (deadline 27 februari 2019)

Ben jij een Huishoudhulp of Poetshulp met een hart voor Thuiszorg? Solliciteer hier!

Het Sociaal Huis Oostende ZOEKT talent met een hart voor zorg en welzijn!

Het Sociaal Huis organiseert een selectieproef voor Huishoudhulp en Poetshulp binnen de sector Thuiszorg en dagzorg.

 

Momenteel hebben we een vacature voor Huishoudhulpen binnen de dienst Thuiszorg.

Voor de functie van Poetshulp is er geen vacante betrekking maar kom je op een wervingsreservelijst.

 

Zowel als Huishoudhulp en als Poetshulp ben je erop gericht om mensen thuis te ondersteunen in het huishouden opdat ze zolang mogelijk thuis kunnen wonen. Daarnaast heb je ook een signaalfunctie naar de collega’s van de thuiszorg.

 

Wat verwachten we van jou als Huishoudhulp:

Je helpt en ondersteunt de klant dagelijks in het huishouden (hoofdzakelijk poetsen evt. aangevuld met koken, was en strijk, kleine boodschappen). Op die manier probeer je om de zelfstandigheid en de zelfredzaamheid van de klant thuis te verbeteren. Zo draag je je steentje bij opdat de klant zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Je werkt nauw samen met de collega’s van je wijkteam binnen hetzelfde gezin en communiceert ook met de andere hulpverleners in het gezin via een weg- en weerschriftje.

 

Wat verwachten we van jou als Poetshulp:

Je gaat aan huis bij hulpbehoevende klanten en staat zelfstandig in voor het schoonmaken van de woning.

 Zo help je mee om een aangename woonomgeving te creëren voor de zorgbehoevende.

 

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

  • je begrijpt, spreekt en schrijft vlot Nederlands
  • je kan je oriënteren in Oostende en kan je zo zelfstandig verplaatsen van de ene klant naar de andere klant binnen een bepaalde wijk in Oostende
  • je kan goed overweg met een smartphone: via deze weg ontvang je alle communicatie over je werkrooster
  • je bent sociaal ingesteld, hebt een luisterend oor, bent discreet en kan goed omgaan met senioren
  • flexibiliteit is een must: je kan met beperkte richtlijnen aan de slag en je blijft rustig bij onverwachte omstandigheden

 

Wij bieden jou:

Een voltijds/deeltijds contract van bepaalde duur/vervangingscontract met kans op vast werk. Je ontvangt maaltijdcheques van €3,5, een fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement en een hospitalisatieverzekering, groepsaankopen, aansluiting bij de sociale dienst met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas. Je kan gebruik maken van een dienstfiets.

 

Selectieprocedure:

Je kan solliciteren via onderstaande knop of stuur je motivatiebrief en curriculum vitae op naar OCMW Oostende Personeelsdienst, Edith Cavellstraat 15, 8400 Oostende ten laatste op woensdag 27 februari 2019. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Solliciteren bij het Sociaal Huis: Huishoudhulp en Poetshulp (E1-3) (deadline 27 februari 2019)

De selectieprocedure bestaat uit volgende proeven: een preselectieproef op dinsdag 5 maart 2019 waarbij onder meer de kennis van de Nederlandse taal beoordeeld wordt. Indien je slaagt nodigen we je uit voor een mondelinge proef op woensdag 13 maart 2019.

Indien je slaagt voor deze selectie word je gedurende 2 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor dezelfde functie.

Lees zeker ook de functiebeschrijving van beide functies onderaan deze pagina voor meer info betreffende de jobinhoud!

 

Het Sociaal Huis Oostende is één van de belangrijkste werkgevers in Oostende. Als verstrekker van welzijn en zorg wil het SHO de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@sho.be , 059 59 11 04.

Gepubliceerd op dinsdag 12 februari 2019 13.01 u.