Vacature: Stafmedewerker - niveau A (deadline: 7 maart 2021)

Vacature: Stafmedewerker - niveau A (deadline: 7 maart 2021)

Stad Oostende organiseert een vergelijkend examen voor indiensttreding en aanleg van een werfreserve voor de functie van Stafmedewerker.

Een stabiele tewerkstelling, een menswaardig inkomen, een kwaliteitsvolle en betaalbare woonst, een toegankelijke gezondheidzorg en een diploma voor schoolverlaters zijn wat Oostendenaars willen om de armoede aan te pakken. Om dit waar te maken, werft de Stad Oostende een stafmedewerker aan binnen directie Welzijn.

Ben je overtuigd van de zin van een gezamenlijke aanpak van armoede? Wil je mee tekenen over hoe het beter kan? Heb je een scherp analytisch inzicht? Dan is deze uitdagende job zeker iets voor!

Jobinhoud:

Als stafmedewerker binnen directie Welzijn bouw je mee aan een kwaliteitsvol en innovatief welzijnsaanbod. Je weet waar de stad Oostende voor gaat. Om dit te realiseren, trek je een gevarieerd aantal projecten. Je volgt hiervoor de ontwikkelingen binnen het domein welzijn nauw op. Het bestaande aanbod stel je kritisch in vraag om het beter te maken.

Naast je projecten sta je binnen de directie tevens in voor de opvolging van beleidsplannen, subsidiedossiers en samenwerkingsverbanden. Ook de interne communicatie vormt een onderdeel van je takenpakket.

Je ondersteunt de directeur en leidinggevenden bij de opmaak van hun strategische plannen en nota’s. Je werkt hiervoor samen met de directeur welzijn en de beleidscel van het departement Mens.

Infomoment:

We organiseren een online en interactief infomoment op donderdag 4 maart 2021 om 19.30 uur voor een toelichting bij de organisatie, de jobinhoud en de selectieprocedure. Heb je interesse, stuur een mail aan joke.maertens@oostende.be, je krijgt een deelnemerslink toegestuurd.

Voorwaarden:

  • je bent houder van een masterdiploma of getuigschrift dat in aanmerking komt voor een betrekking van niveau A.

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract onbepaalde duur, een bruto startsalaris min. € 3.107 en max. € 5.469. Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar meegenomen voor de bepaling van je startloon*.

We bieden de mogelijkheid tot het werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding werk-privé. Daarnaast krijg je gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques € 5, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas. Bovendien kan je gebruik maken van ons personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

*Enkel voor kandidaten via aanwerving.

Selectieprocedure:

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op zondag 7 maart 2021. Mogelijk wordt de oproep verlengd. Kijk steeds voor de meest recente informatie op de website.

Je sollicitatiedossier bestaat uit het ingevuld sollicitatieformulier dat je op de website vindt. Kandidaten via aanwerving voegen eveneens een kopie van het masterdiploma toe.

Solliciteren bij Stad Oostende: Stafmedewerker - A1a-3a (deadline: 7 maart 2021)

De examenprocedure bestaat uit volgende proeven: een motivatiegesprek (eliminerend), een schriftelijke proef via thuisopdracht en een praktische proef (eliminerend) waarbij je de thuisopdracht komt bespreken. Deze proeven vinden plaats in de periode eind maart, begin april 2021. De proeven kunnen online afgenomen worden. De reserve is 4 jaar geldig.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt voor meer info over de jobinhoud.

Voor meer info kan je terecht op het online infomoment op 4 maart 2021 of bij Joke Maertens: joke.maertens@oostende.be of T 059 59 11 04.

Gepubliceerd op vrijdag 12 februari 2021 11.05 u.