Vacature: Technisch assistent - chauffeur C (D1-3) (deadline: 26 oktober 2021)

Vacature: Technisch assistent - chauffeur C (D1-3) (deadline: 26 oktober 2021)

Ben je een kei als vrachtwagenchauffeur, heb je oog voor veiligheid en efficiënt werken, dan ben jij de collega die we zoeken!

Stad Oostende organiseert een selectie voor de indiensttreding en aanleg van een reservelijst voor de functie van technisch assistent bij de dienst Logistieke ondersteuning evenementen.

Jobinhoud:

Als technisch assistent sta je mee in voor de vlotte en efficiënte ondersteuning van evenementen.  Tijdens laden en lossen van materiaal, het opzetten en afbreken van podia en tenten maak je vakkundig gebruik van het ter beschikking gestelde materiaal. Je respecteert steeds de veiligheidsvoorschriften.

Voorwaarden:

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs C en vakbekwaamheid (code 95)
  • Je bent correct en stipt
  • Je bent bereid om buiten de gewone werkuren te werken, ook in het weekend
  • Je kan goed samenwerken in team, maar ook zelfstandig werken schrikt je niet af
  • Je bent bereid bijkomende opleidingen te volgen

Aanbod:

We bieden je een voltijds vervangingscontract, een bruto maandloon van minimum € 1.888 en maximum € 2.939 - je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Je werkervaring bij de overheid wordt volledig overgenomen. We bieden maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart PlusPas. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. We beschikken over een personeelsrestaurant met een zeer ruim aanbod tegen democratische prijzen.

Examenprocedure:

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op 26 oktober 2021. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, motivatiebrief en kopie van het rijbewijs C en attest vakbekwaamheid (code 95).

De selectieprocedure bestaat uit volgende eliminerende proeven: een mondelinge proef en een praktische proef die doorgaan in de maand november.

Solliciteren bij Stad Oostende: Technisch assistent (chauffeur C) - D1-3 (deadline: 26 oktober 2021)

Indien je voor deze selectie slaagt ben je gedurende 2 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud!

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@oostende.be , 059 59 11 04

Gepubliceerd op maandag 11 oktober 2021 11.56 u.