Vacature: Technisch deskundige (B1-3) (deadline: 30 januari 2022)

Heb je een grote interesse in het opvolgen van bouwwerken, zowel op technisch vlak als administratief en heb je al wat affiniteit hiermee, dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken!

Stad Oostende organiseert een selectie voor de indiensttreding en aanleg van een reservelijst voor de functie van technisch deskundige. Je wordt tewerkgesteld binnen het departement Ruimte, directie Facilitair beheer, dienst Ontwerp en Beheer gebouwen.

Jobinhoud:

Als technisch deskundige bij de dienst Ontwerp en Beheer gebouwen sta je onder meer in voor het opvolgen van de kleine bouwprojecten aan de stad. Je maakt plannen, bestekken en gunningsverslagen op maar staat ook in voor het opvolgen van de werken en contracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van meldingen van gebreken aan gebouwen waarvoor je verantwoordelijk bent.

Binnen de dienst ben je een teamplayer die flexibel inzetbaar is. Je onderhoudt contacten en overlegt met de collega’s binnen de stad en ook met aannemers, leveranciers en ontwerpers over het onderhoud van het stedelijk patrimonium.

Voorwaarden:

  • Je bent houder van een bachelorsdiploma, met voorkeur voor een technisch profiel

Aanbod:

We bieden 2 contracten onbepaalde duur, een bruto maandloon van minimum € 2.560 en maximum € 4.313, je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de bepaling van je startloon. We bieden de mogelijkheid om te werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding werk en privé. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en bieden we ruime opleidingsmogelijkheden. We bieden maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas. Bovendien kan je gebruik maken van het personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

Informatie en inschrijving:

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op 30 januari 2022. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van het bachelorsdiploma.

De selectieprocedure bestaat uit een verkennend gesprek, een schriftelijke proef (thuisopdracht) en een mondelinge proef. Deze proeven gaan door in de periode halverwege februari 2022.

Indien je voor deze selectie slaagt ben je gedurende 4 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

Solliciteren bij Stad Oostende: Technisch deskundige - B1-3 (deadline: 30 januari 2022)

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud!

Voor meer informatie over de selectieprocedure: Joke Maertens; joke.maertens@oostende.be , 059 59 11 04

Voor meer informatie over de jobinhoud: Karel Paul; karel.paul@oostende.be , 059 25 81 02

Schrijf je hier in op de vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op donderdag 13 januari 2022 0.00 u.