Vacature: Technisch deskundige - niveau B (deadline: 28 juni 2021)

Stad Oostende organiseert een selectie voor technisch deskundige bij de dienst Ontwerp en Beheer Gebouwen

Jobinhoud:

Als technisch deskundige bij de dienst Ontwerp en Beheer gebouwen sta je onder meer in voor het opvolgen van de kleine bouwprojecten aan de stad. Je maakt plannen, bestekken en gunningsverslagen op maar staat ook in voor het opvolgen van de werken en contracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van meldingen van gebreken aan gebouwen waarvoor je verantwoordelijk bent.

Binnen de dienst ben je een teamplayer die flexibel inzetbaar is. Je onderhoudt contacten en overlegt met de collega’s binnen de stad en ook met  aannemers, leveranciers en ontwerpers over het onderhoud van het stedelijk patrimonium.

Voorwaarden:

Bij aanwerving:

Je bent houder zijn van diploma of getuigschrift :
- hoger onderwijs 1 cyclus opleiding elektriciteit, elektromechanica
- professionele bachelor elektrotechniek, elektromechanica
- academische bachelor elektrotechniek, elektromechanica
-hoger onderwijs 1 cyclus opleiding architect – assistentie, interieurvormgeving, bouw, hout
-professionele bachelor toegepaste architectuur, interieurvormgeving, bouw, hout
-academische bachelor toegepaste architectuur, interieurvormgeving, bouw, hout
-professionele bachelor Facility Management

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract onbepaalde duur, een bruto startsalaris min. € 2.509 en max. € 4.229             .

Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximum 10 jaar overgenomen bij de bepaling van je startloon. We bieden de mogelijkheid tot het werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding werk-privé, je krijgt gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas, mogelijkheid tot groepsaankopen.

De examenprocedure bestaat uit volgende proeven: een verkennend gesprek, een schriftelijke case en een mondelinge proef. Kandidaten met een  bachelor diploma moeten eveneens slagen voor een niveau- of capaciteitstest.   De reserve is vier jaar geldig.

Informatie en inschrijving:

Solliciteren bij Stad Oostende: Technisch deskundige - niveau B (deadline: 28 juni 2021) en dit ten laatste op 28 juni 2021. Voeg als bijlage een sollicitatiebrief, een curriculum vitae en een kopie van het vereiste diploma. 

Bijkomende inlichtingen kan je verkrijgen in de dienst Personeel, Stadhuis, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende

Contactpersoon : Cosette De Keyser (059/25.82.07) of via e-mail: cosette.dekeyser@oostende.be

Het stadsbestuur van Oostende streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap.

 

Gepubliceerd op maandag 7 juni 2021 10.13 u.