Vacature: Werkinstructeur Foodsavers regio Oostende (C1-3) (deadline: 5 december 2021)

Vacature: Werkinstructeur Foodsavers regio Oostende (C1-3) (deadline: 5 december 2021)

Coach je graag mensen en werk je graag mee aan een herbestemming van voedseloverschotten? Dan is deze job iets voor jou!

Jobinhoud:

Je staat mee aan de wieg van een regionaal voedseldistributieplatform Foodsavers Oostende. Als werkinstructeur ga je met verantwoordelijkheidszin en gedrevenheid aan de slag om hiervan een succes te maken.

Je staat in voor de begeleiding van doelgroep medewerkers en de dagdagelijkse (logistieke) werking.

Je wordt hiervoor bijgestaan en aangestuurd door een administratief medewerker, een verantwoordelijke werkvloerbegeleider en de coördinator Foodsavers.

Voorwaarden bij aanwerving:

Je bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs en je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract onbepaalde duur, een bruto startsalaris van min. € 1.927 en max. € 3527. Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar meegenomen voor de bepaling van je startloon. Tewerkstelling bij openbare diensten wordt volledig meegenomen voor de geldelijke anciënniteit.

We bieden de mogelijkheid om te werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding tussen werk en privé. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en bieden we ruime opleidingsmogelijkheden. We bieden maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas. Bovendien kan je gebruik maken van het personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op 5 december 2021. Mogelijk wordt de oproep verlengd. Kijk steeds voor de meest recente informatie op de website.

Solliciteren bij Stad Oostende: Werkinstructeur Foodsavers regio Oostende (C1-3) (deadline: 5 december 2021)

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief, een kopie van het diploma hoger secundair onderwijs en een kopie van je rijbewijs B.

De selectieprocedure bestaat uit volgende proeven: een schriftelijke proef via een thuisopdracht (10/12 t.e.m. 16/12) en een mondelinge proef (21/12). De reserve is 2 jaar geldig.

Lees zeker ook de functiebeschrijving en de uitgebreide vacaturetekst die je onderaan deze pagina vindt.

Voor bijkomende info over de inhoud van de functie kan je terecht bij Rudolf Opstaele: rudolf.opstaele@oostende.be of T 0470800851

Voor bijkomende info over de examenprocedure kan je terecht bij Jannicke Hap: jannicke.hap@oostende.be  of T 059 25 82 24.

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op vrijdag 19 november 2021 13.00 u.