Vacature: Zorgkundige met affiniteit psychiatrie (permanente oproep)

Vacature: Zorgkundige met affiniteit psychiatrie (permanente oproep)

Stad Oostende zoekt TALENT met een hart voor zorg!

Jobinhoud

Op deze afdeling draag je bij tot een kwaliteitsvolle totaalzorg op maat van de bewoner met een psychische kwetsbaarheid. Binnen onze woonzorgcentra staat naast de zorg voor de bewoner, het wonen en leven centraal. Er is een grote betrokkenheid tussen het personeel en de bewoners. Zowel individueel als in team werken vormt voor jou geen probleem.

Voor deze afdeling zijn we op zoek naar zorgkundigen met een sterke affiniteit én een warm hart voor bewoners met psychische en/of psychiatrische problematieken.

Je komt terecht in het departement Mens binnen directie Zorg; Woon-, Dag- en Thuiszorg. Uiteindelijk ga je aan de slag in de woonzorgcentra De Boarebreker. Benieuwd naar je positie binnen de stedelijke organisatie? Check dan zeker ons organogram.

Klik hier om het organogram te bekijken. 

Voorwaarden

  • Je beschikt over een visum als zorgkundige uitgereikt door de bevoegde overheid

OF

  • Je beschikt over het getuigschrift of diploma van het hoger secundair beroeps- of technisch onderwijs, optie personenzorg of evenwaardig en je voldoet aan de definitieve registratievoorwaarden tot zorgkundige;

OF

  • Je beschikt over het getuigschrift van het eerste jaar van de opleiding bachelor / gegradueerd / gediplomeerd verpleegkundige

Laatstejaarsstudenten kunnen deelnemen mits persoonlijke verklaring dat men binnen de termijn van 5 maanden deelneemt aan de eindexamens voor het behalen van het diploma!

Aanbod

Je krijgt een voltijds of deeltijds contract bepaalde duur of vervangingsovereenkomst met kans op vast werk, een verloning volgens de IFIC-barema's. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt onbeperkt meegerekend!

Je kan zelfroosteren waardoor je een goede balans werk-privé behoudt.

We bieden de mogelijkheid om je verder te bekwamen als zorgkundige (KB) of je bij te scholen tot verpleegkundige.

Je krijgt maaltijdcheques, attractiviteitspremie, een fietspremie, aanbod van groepsaankopen, je krijgt sociaal abonnement volledig terugbetaald, we voorzien een gratis hospitalisatieverzekering, je kan deelnemen aan middagactiviteiten en je wordt aangesloten bij de sociale dienst GSD-V met de kortingskaart PlusPas.

We beschikken over een personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

Informatie en inschrijving

Inschrijven kan uitsluitend via onderstaande sollicitatieknop.

Solliciteren bij Stad Oostende: Zorgkundige met affiniteit psychiatrie (permanente oproep)

Je kandidatuur bestaat uit een curriculum vitae en een kopie van je diploma , getuigschrift en/of registratie tot zorgkundige (of inschrijvingsbewijs en verklaring op eer voor laatstejaarsstudenten).

Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit een mondelinge proef die kan doorgaan volgens jouw beschikbaarheid.

Vragen?

Heb je vragen met betrekking tot de jobinhoud, neem contact op met Eric Vande Walle, eric.vandewalle@oostende.be Brigitte Waschulewski, brigitte.waschulewski@oostende.be

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Jannicke Hap, jannicke.hap@oostende.be, 059 25 82 24.

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief.

Gepubliceerd op vrijdag 15 februari 2019 0.00 u.