Vanaf nu ook sportclubs en jeugdverenigingen op UiTPAS

Voetbal, skaten, turnen, dansen, karate en veel andere sporten zitten voortaan in het aanbod van UiTPAS Oostende. Maar ook inschrijven met UiTPAS bij een jeugdvereniging is vanaf september mogelijk.

Kinderen en jongeren met een UiTPAS sparen zo ook bij deze vrijetijdspartners punten en kunnen die ruilen voor tal van voordelen. Bovendien krijgen Oostendenaren die het minder breed hebben 80% korting op hun lidgeld.

Wie het afgelopen seizoen was ingeschreven in een sportclub via Sportkans, kan dat nu via zijn UiTPAS aan kansentarief. Geef bij inschrijving het nummer van je UiTPAS aan kansentarief door en krijg 80% korting.

Ontdek hier de deelnemende sportclubs en jeugdverenigingen.

Wil je meer info over de deelnemende sportclubs? Hulp bij het maken van een keuze? Hulp bij de inschrijving in een sportclub? Maak een afspraak bij sportpromotor Stijn Sabbe (0497 44 66 95 of stijn.sabbe@oostende.be). Hij is tijdens de inschrijvingsperiode in De Wegwijzer aanwezig en helpt je graag verder.

Maand van de Vrije Tijd met exclusieve UiTPAS-voordelen  

September is de maand waarin het rijke verenigingsleven en vrijetijdsactiviteiten opnieuw van start gaan. Tijdens de Maand van de Vrije Tijd grijpen deze cultuur, sport- en jeugdverenigingen en organisaties de kans om zichzelf voor te stellen. Een hele maand kan je proeven van vrije tijd in al zijn vormen. Ontdek hier alle activiteiten.

Tijdens Maand van de Vrije Tijd ontdek je bij welke partners je UiTPAS kan gebruiken. Je herkent ze aan het UiTPAS-logo. De hele maand vallen er bovendien exclusieve UiTPAS-voordelen te rapen. Ontdek ze hier.

Gepubliceerd op dinsdag 1 september 2020 16.36 u.