Venieuwing nutsleidingen Ibisstraat

Eind maart werd gestart met de vernieuwing van de nutsleidingen in de Ibisstraat ter hoogte van de huisnummers 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20 en 24.

In het kader van de vernieuwing van de voetpaden werden onlangs de nutsleidingen in de Ibisstraat vernieuwd. Op maandag 22 maart 2021 start de aannemer met het ‘overkoppelen’ van de wateraansluitingen op de woningen.

Er werd evenwel vastgesteld dat de opritten van de woningen werden doorgetrokken tot tegen de straatgoot en dus een halve meter op het openbaar domein liggen. Om de overkoppelingen te kunnen uitvoeren, moet deze halve meter worden opgebroken. De aannemer zal hiervoor een zaagsnede geven ter hoogte van de rooilijn en de bestaande verharding opbreken. Het opgebroken gedeelte zal voorlopig met mager beton worden hersteld.

Zodra de onderhoudsaannemer start met het vernieuwen van de voetpaden in de Ibisstraat zal ook de volledige rijweg voor uw woning worden vernieuwd. De aanvang en concrete timing van deze werken wordt later bekend gemaakt.

Meer info bij de directie Openbaar Domein, T 059 25 87 10 of openbaardomein@oostende.be 

Gepubliceerd op dinsdag 23 maart 2021 0.00 u.