Scouts 21e FOS De Jolle

Scouts 21e FOS De Jolle

Wat doen we?

Scoutsactiviteiten voor jong en oud in het hart van het Maria-Hendrikapark. De eenheid is ingedeeld in verschillende takken per leeftijdscategorie. De allerjongsten houden zich vooral bezig met spelletjes met aandacht voor het aanleren van technieken en individuele groei. De oudere takken hebben veel technieken al onder de knie en zetten zich in tijdens activiteiten met aandacht voor de ontwikkeling van zowel het individu als de groep.

Sjorren, vuur maken, vrienden maken, plezier hebben... we doen het allemaal!

Hoe georganiseerd?

Elke zondag van 14.00 tot 17.00 uur wordt er verzameld in het lokaal aan de velodroom. Het lokaal ligt midden in het Maria-Hendrikapark en daar wordt gretig gebruikt van gemaakt! Ieder jaar zijn er twee kampen: een paaskamp en in de zomervakantie een tentenkamp.

Voor wie?

Voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar.

Prijskaartje?

Lidgeld kost 55 euro per werkjaar.

Hoe inschrijven?

In september zijn er verschillende inschrijfmomenten. Of kom gewoon langs op een zondagmiddag en probeer de eerste maand gratis! Houd de Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie.


Website De Jolle

Contact

Locatie

De Jolle

Iependreef 8 , 8400 Oostende
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.