Scouts Sint-Jan

Scouts Sint-Jan

Wat doen jullie?

Scouts Sint-Jan Oostende is een dynamische groep jongeren die zich in hun vrije tijd graag inzetten voor andere jongeren. Elke zondagmiddag spelen we de pannen van het dak met leuke activiteiten. In de zomer gaan we met de hele groep naar de Ardennen op kamp, helemaal back to basics. Bij Scouts Sint-Jan is iedereen welkom die graag een goede tijd wil beleven met leeftijdsgenoten.

Er zijn diverse takken: Kapoenen (1ste en 2e leerjaar), Welpen (3e en 4e), Wolven (5e en 6e leerjaar), Jongverkenners (1e en 2e middelbaar) en Verkenners (3e, 4e en 5e middelbaar).

Scouts Sint-Jan gaat één keer per jaar met iedereen een weekendje weg en in de zomer gaan we ongeveer 10 dagen op groot kamp. Dit is een geweldige ervaring waar we als echte scoutsen slapen in tenten, onze tafels sjorren, koken op vuur, ravotten in de bossen, plonzen in de rivier, ...

Hoe georganiseerd?

Tijdens het schooljaar is er elke zondag een activiteit per tak (groep). Afspraak elke zondag van 13.45 tot 17.30 uur aan de lokalen in de Lindenlaan. Af en toe zijn de activiteiten op een ander moment of een andere plaats. De info hierover vind je steeds in het Seintje (een boekje dat tweemaal per jaar wordt meegegeven), op de website en via e-mail.

Voor wie?

Vanaf het eerste leerjaar tot het vijfde middelbaar.

Prijskaartje?

Het lidgeld bedraagt 50 euro per kind. Er is mogelijkheid tot een sociaal tarief waarbij de scouts tussenkomt. Voor meer info kan je een mailtje sturen naar groepsleiding@scouts-sintjan.be . Er wordt hier discreet mee omgegaan.

Hoe inschrijven?

Informatie vind je terug op onze website en Facebookpagina. Inschrijvingen gaan telkens door in September.


Website Scouts Sint-Jan

Locatie

Scoutslokalen Scouts Sint-Jan

Lindenlaan 30 B , 8400 Oostende
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.