Dyade vzw

Dyade vzw is een dynamische vrijwilligersorganisatie in de regio Middenkust die allerhande activiteiten organiseert voor alle kinderen en jeugdige volwassenen met een beperking

-16 werking

 

Verantwoordelijke: Marieke Willaert
GSM 0486/24.69.30
Lokaal:
't Bosjoenk
Zinnialaan 1 bus 2

8400 Oostende

+16 werking

Verantwoordelijke: Sara Zajc
GSM 0495/50.77.38
Lokaal:
De Kabane
Vaartblekersstraat 12A
8400 Oostende

Sociale media

Adres

Vaartblekersstraat 12a , 8400 Oostende
Tel./GSM
0495 50 77 38
info@dyadevzw.be

Voorzitter

Guido Naesen

Secretaris

Karine Vanroose

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Als vrijwilliger van Dyade kan je op verschillende manieren helpen. Van logistieke medewerkers tot creatieve begeleiders, wij hebben voor elk wat wils. Heb je nu veel tijd of niet, we hebben in ieder geval een plaatsje voor jou!

Als vrijwilliger kies je in overleg met een beroepskracht welk engagement je aangaat. We houden daarbij rekening met je wensen en talenten.

Bij de -16 kan je op woensdag en zaterdag spelen en ravotten met de kinderen. Wie boordevol ideeën zit kan ook zelf een spel of knutselactiviteit in elkaar steken.

Bij jongeren vanaf +16 jaar zijn er heel diverse activiteiten. Ben je handig in de keuken? Dan kan je een handje toesteken tijdens ons maandelijks kookatelier. Sta je graag achter de bar, dan is het café misschien iets voor jou? Ben je creatief dan verwelkomen wij jou graag op een van onze thema-avonden.