Studentenclub De Kouter

Studentenclub sinds '94 - '95

De Kouter is dit jaar met zijn 29 lentes een gevestigde waarde in het Oostendse uitgaansleven.

Wij zijn een studentenclub met leden uit het hele land. De meeste van ons studeren luchtvaart nochtans mogen we de laatste jaren steeds meer en meer studenten uit de richting bouw bij ons verwelkomen, alsook de kersverse studenten uit de graduaatopleiding 'Hernieuwbare energiesystemen'.

Eén van de grootste troeven van De Kouter is de kameraadschap die er heerst, zowel in ons club café als ver daarbuiten is het geweten dat wij dit hoog in het vaandel dragen.
 

Elke week staat De Kouter garant voor een tweetal activiteiten die variëren van een bezoek aan een grote studentenstad zoals Brugge, Gent of Leuven tot een cantus, bowling, filmavond, kroegentocht en nog veel meer.

Een andere goede jaarlijkse gewoonte is ons clubweekend in de Ardennen. Een plek waar ze ons al jaren graag zien komen en waar sfeer en plezier gegarandeerd zijn. Het is zeker dat over onze activiteiten, jaren later nog altijd hilarische anekdotes verteld worden.
 

Onze activiteiten vinden voornamelijk plaats in ons club café Twilight waar we tijdens de week vaak vertoeven. Je kan het ons ook niet kwalijk nemen want wij mogen genieten van heerlijke pinten aan schappelijke prijzen.
We doen dit met onze peter en meter – tevens ook café bazen van Twilight, Passe en Wendy.
 

Hierbij nodigen we ook iedereen uit om de eerste weken eens bij ons binnen te springen, bijna elke dag zijn er verwelkomingsvaten die gezet worden door ons café en door de leden van ons Praesidium.
Al snel zal je met ons aan de praat raken, ken je Oostende en alle VIVES-studenten in no-time en zal de plek aanvoelen als een echte thuis. Alles om met volle teugen te genieten van een onvergetelijke studententijd!

Tot snel!
 

Ut vivat, crescat et floreat!

Lucas "Antonov" Antoniw
Praeses 2023 - 2024


Website De Kouter

Contact

Lucas Antoniw

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.