Galerie Beau Site

Galerie Beau Site is er voor al wie van kunst, schoonheid, lekker eten en drinken, design, een adembenemend uitzicht, vintage, genieten, een topterras, cultuur, gastvrijheid en dat alles in het kwadraat houdt tenminste. Voor iedereen kortom. Gil en Ann, de bezielers van deze overtreffende trap van een kunstgalerij, willen hun liefde voor alles wat hierboven opgesomd staat met zoveel mogelijk mensen delen en stellen daarvoor hun eigen woongedeelte – een niet minder dan indrukwekkend beschermd art deco-gebouw met zicht op zee – voor het publiek open. Toewijding heet zoiets.  Je kan er zelfs terecht voor je eigen evenement, bedrijfsmeeting, bruiloft en dies meer.

Adem het zilte, proef de ongereptheid en dompel je onder in een wereld vol artistieke prikkeling. Met haar universele karakter is Galerie Beau Site een adembenemende en inspirerende omgeving voor evenementen of een moment ‘helemaal voor jezelf’…

Een plek waar kunst en culinaire begeestering elkaar het ja-woord geven. Geniet van de verrassende kustlijn, laat pure smaken van échte gerechten over je tong walsen en stap binnen in een nostalgische wereld van ‘art, vintage en design’. Dit culinair platform met kunstgalerij als alter ego, of is het andersom, baadt in een sfeer van non-conformisme en huiselijkheid. Bij Galerie Beau site kan je terecht voor een hapje, een leuke babbel, artistieke impulsen of jouw persoonlijke (bedrijfs)evenement. Dit alles in het unieke kader van het beschermde Art Deco gebouw ‘Residence Beau Site’ op de nieuw aangelegde Oostendse dijk. Een ontdekkingsreis voor al je zintuigen!


Contact

Ann Rommelaere

Tel./GSM
059/27.85.19
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.