Horizon Educatief vzw

Horizon Educatief begeestert mensen om de veelzijdigheid van onze kust te ontdekken. Hierbij legt Horizon Educatief vooral het accent op natuur/milieu en erfgoed. De activiteiten van deze educatieve dienst leggen linken met duurzaamheid in een zo breed mogelijke context. Creativiteit en ervaringsgericht werken staan centraal in het aanbod van begeleide ateliers, pakketten op maat en vorming. Horizon Educatief richt zich in eerste instantie tot het onderwijs, maar organiseert ook ateliers, activiteiten en pakketten op maat voor andere doelgroepen.

De kracht van onze werking schuilt in de speelse, creatieve en eenvoudige aanpak en wordt dagdagelijks waargemaakt door een team uit de wereld van het onderwijs en de natuur- en milieusector. Gebeten door de zee zijn deze beroepskrachten en vrijwillige animatoren de ideale gidsen die kinderen en jongeren het bruisende leven langs de kust in een roes vol avontuur weten te brengen. 

Contact

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.