Damiaanactie vzw

 

Onze missie

In navolging van Damiaan willen we wereldwijd een verschil maken in de strijd tegen armoedeziektes zoals lepra en tuberculose. En dat via gerichte medische acties en de sociale herintegratie van zieken in het zuiden. Hiervoor sensibiliseren we mensen in het noorden en zetten we inzamelacties op via geëngageerde medewerkers en vrijwilligers.

Onze visie

De bestrijding van armoedeziektes vereist een gestructureerde aanpak op lange termijn. Damiaanactie realiseert die op basis van een nauwe samenwerking met overheden, organisaties, wetenschappelijke instellingen en vrijwilligers – zowel in de projectlanden als in België.

Sociale media

Contact

Martine Van den Berghe

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Damiaanactie vrijwilligers vind je over heel België terug en dus ook in Oostende. We zetten ons in voor het Zuiden, meer bepaald voor de lepra- en tuberculosepatiënt. Verder is er ook onze sensibilisering in het Noorden. Dit gebeurt via de jaarlijkse campagne eind januari, schoolpresentaties, bouwkampen in het Zuiden e.a.

 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.