Domaine de Puylagorge

Contact

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Domaine de Puylagorge zoekt handige en gemotiveerde vrijwilligers die graag mee willen helpen om in de toekomst families met gehandicapte kinderen een geweldige vakantie in Frankrijk te bezorgen. Voor dit jaar en een deel van het volgende jaar zijn ze met name op zoek naar vrijwilligers met specifieke ervaring om mee te werken in de bouw, vrijwilligers voor ondersteuning in de bouw, vrijwilligers om te werken in de tuin, vrijwilligers om te werken in de keuken als kok en keukenassistent en vrijwilligers die willen werken in de schoonmaak. Daarnaast zoeken ze een vrijwilliger die als ICT-specialist wil werken en een vrijwilliger voor de communicatie. Ze staan open voor elke inbreng en ieders kwaliteiten. In overleg worden de werkzaamheden bepaald waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met ieders mogelijkheden en wensen.

Domaine de Puylagorge biedt haar vrijwilligers een geweldig voldaan gevoel na een dag hard werken aan dit goede doel! Je bent actief bezig bent in Frankrijk. Er is veel gezelligheid onder elkaar als vrijwilligers, met de mogelijkheid om op een ongedwongen manier andere mensen te ontmoeten. Er is gratis kampeergelegenheid (inclusief sanitaire voorzieningen, ontbijt, warme maaltijd en broodmaaltijd) in een zeer unieke omgeving in hartje Frankrijk. Zondag is een vrije dag voor alle vrijwilligers, eventueel kan in overleg hiervan afgeweken worden.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.