OEF!

Contact

Jan Verhelle

Tel./GSM
059/70.69.53

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Zegt het je iets… in je eigen omgeving thuisoppas en assistentie te bieden bij een thuisverblijvend zorgbehoevend kind of volwassene met een handicap ?

Werk mee met OEF!, een vernieuwend zorginitiatief in de regio. Vrijwilligers bieden thuisassistentie aan zorgbehoevende kinderen en volwassenen met een beperking.

OEF zoekt vrijwilligers die even de taak van de ouders of centrale verzorger kunnen overnemen of ondersteunen door het instaan voor thuiswacht of het helpen in de zorg, het samen spelen of bezig zijn.
Het is een boeiende opdracht en engagement om ouders of centrale verzorgers bij te staan! Als vrijwilliger kun je rekenen op een gepaste introductie, ondersteuning en vorming. Je ontvangt een fiscaal vrijgestelde kostenvergoeding en verzekering.

Spreekt dit je aan, wens je mee te werken aan OEF !? Misschien neem je al in eigen kring een dergelijk engagement op?  Neem gerust contact op! 


Op dit moment is OEF! dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Er is op dit moment immers een grote vraag!

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.