Jeugdhuis De Kim

Jeugdhuis De Kim

De Kim is een jongerenontmoetingscentrum dat al bestaat sinds 1963. Het centrum biedt een thuis aan Oostendse jongeren die naar hartenlust willen gamen, een film kijken, poolen of gewoon willen chillen in de zetels onder vrienden. Verder beschikken zij over een opnamestudio en audio atelier waar je als lid gratis gebruiken van kan maken.

Met hun projectwerking Kliek Artistiek treden zij buiten de muren van het jeugdhuis om op een vindplaatsgerichte wijze urban projecten op poten te zetten met een artistieke invalshoek.  Voor informatie, advies of een babbel kunnen jongeren terecht bij 4 professionele werkkrachten.

De Kim heeft het nobele doel om jongeren te steunen. Dit vanuit een vrijzinnige levensvisie met een open pluralistische werking. Zij betrekken de jongeren actief bij de initiatieven en besteden bijzondere aandacht aan maatschappelijk kwetsbare jongeren.

Openingstijden
Dinsdag en donderdag 12u-14u
woensdag 14u-20u
vrijdag 12u-14u en 16u-22u
zaterdag 14u-21u
zondag en maandag gesloten
 

Contact

Akin De Wever

Locatie

Vrijzinnig Jongeren Ontmoetingscentrum De Kim

Langestraat 44a , 8400 Oostende

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Zin om vrijwilligerswerk te doen in of buiten het jeugdhuis? Spring gerust eens binnen en we bespreken wat de opties zijn! 

- vrijwilligerswerk in de instuif/barwerking

- vrijwilligerswerk m.b.t. het opzetten van activiteiten binnen het jeugdhuis

-vrijwilligerswerk m.b.t. de artistieke projectwerking.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.