Merk-Waardig

Sociale media

Contact

Dirk D’Hulster

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Merk-Waardig is een nieuwe conceptstore in Oostende waar we voornamelijk handgemaakte unieke producten verkopen uit binnen -en buitenland.  Alle producten passen binnen onze ‘merk-waardig’ filosofie: sterke producten die lang meegaan en die gemaakt zijn uit materialen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Gezocht vanaf 27 april 2012: vrijwillige medewerkers (m/v)

Wat verwachten wij? 
Als medewerker is je belangrijkste opdracht het verkopen van producten en sensibiliseren van klanten.     Daarnaast help je ook mee met het aanvullen en inrichten van de winkel, het beheer van de stock, de  bestellingen, het prijzen van de producten, het klein onderhoud, …

Je gelooft in ons concept en kan dit verhaal overbrengen naar anderen. Je neemt graag verantwoordelijkheid en bent commercieel ingesteld.  Je hebt een basiskennis MS office. Daarnaast kan je klanten vlot  helpen in het Nederlands en heb je noties  van het Frans. We willen met jou een engagement  op lange termijn aangaan van minimum 4uur/week.

Wat kunnen wij je bieden ?   
Je werkt in een boeiende en mooie omgeving met innovatieve producten. Je krijgt een grondige opleiding en een redelijke vergoeding per dagdeel van 4 uur.   

Merk-Waardig is gelegen in de Torhoutsesteenweg 33, 8400 Oostende.
Openingsuren: van dinsdag tot vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.  Op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Je kan je kandidaat stellen  bij Dirk D’Hulster, 0477/30 22 77, dirk@merk-waardig.be 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.