LBV West-Vlaanderen vzw

Sociale media

Contact

Nadine Fiems

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Laat je strikken ...
Is er nog geen vereniging 50 Actief, LBG of LVSW bij jou in de buurt en wil je daar verandering in brengen? Aarzel niet en contacteer ons.

Wie en wat verwachten we?
Man/vrouw die bereid is samen met ons en andere vrijwilligers vorm te geven aan een nieuwe lokale vereniging in jouw eigen stad. Stapsgewijs leren we je hoe je een vereniging opstart en runt. Er zijn tal van taken die - in overleg en volgens jouw interesse en agenda - kunnen opgenomen worden.

Wat krijg je ervoor in de plaats?
Als vrijwilliger geniet je van tal van voordelen en reducties. Voorbeelden zijn: gratis vrijwilligersverzekering burgerlijke aansprakelijkheid, gratis handleiding, gratis infomagazine per kwartaal en website voor medewerkers, deelname aan lokale en/of provinciale activiteiten, diverse vormingen, ondersteuning en begeleiding, een jaarlijkse verwendag, een ruim aanbod van leuke, gezellige, sportieve en eigentijdse activiteiten, sociale contacten, de voldoening om iets mee te kunnen helpen verwezenlijken en het verschil te kunnen maken, enz...

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.