Fotoclub Exif Oostende VZW.

Fotoclub EXIF Oostende is een vriendenclub waar iedere fotograaf, die wil schrijven met licht welkom is. Ongeacht over welke fotografische kennis hij of zij al beschikken. Hopelijk kunnen we de beginnende- en de meer gevorderde fotograaf, hier hun ei  verder laten uitbroeden.

Onze club komt tweewekelijks bijelkaar, namelijk de eerste en derde woensdag van de maand, dit om elkaars werken te bekijken en ook een beetje te beoordelen, want geef toe, het is maar van elkaar dat we kunnen leren. We doen dit op een manier die zowel constructief als opbouwend moet zijn, het is al moeilijk genoeg om een deel van uw ziel te tonen aan anderen. Iedere fotograaf toont tenslotte waar hij of zij voorstaat, en dit op hun eigen manier.

Ieder lid is ook steeds bereid om hun foto en stijl uit te leggen aan de andere clubleden. Zo kan ieder lid een andere vorm van fotografie leren kennen en misschien ook leren appriciëren. Zo alleen kunnen we onze horizon verruimen.

We geven ook korte theoretische lesjes, die kunnen zowel voor de geoefende- en minder geoefende fotograaf zijn, tenslotte is er nog altijd niet één persoon geboren die alwetende is. Want iedereen hoe bedreven ze ook zijn, dit medium is zodanig snel aan het veranderen, dat we constant onszelf in vraag moeten stellen, dan pas kunnen we ook mee met de hedendaagse technieken.

We nodigen ook verschillende gastsprekers en lesgevers uit, dit uit verschillende disciplines van de fotografie, terug met dezelfde idee, om iets bij te leren van anderen en zich aan te passen aan nieuwe dingen die misschien komen.

Op regelmatige tijdstippen gaan we op uitstappen, deze uitstappen variëren van bezoeken aan musea, dieren- en pretparken of evenementen die in de streek worden georganiseerd.

Met al deze foto's, proberen we dan ook, bij het grote publiek te komen. Zo kunnen enkelingen van deze club of de volledige club regelmatig op tentoonstellingen gezien worden.

Heb jij interesse in de fotografie en wens je verdere inlichtingen neem gerust contact met ons secretariaat.

Sociale media

Contact

Locatie

Het Viooltje

Violierenlaan 3 b , 8400 Oostende
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.